banner32

Zeytinburnu Camide Bayramlaştı

Zeytinburnu Belediyesinin yıllardır bayram namazından sonra Seyitnizam Camisinde yapmış olduğu bayramlaşma töreni bu kurban bayramında da devam etti.

Zeytinburnu Camide Bayramlaştı
  İlçe Protokolü ve Halk bayramlaştı

Belediye başkanı Murat Aydın,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt,İlçe Müftüsü İsmail Gökmen, Askerlik Şube başkanı, Ak Parti  Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ,Belediye Başkan yardımcıları ,Ak Parti ilçe başkan yardımcıları başta olmak üzere çok kalabalık cami cemaati Belediyenin bayramlaşma törenine katıldı.

Belediye başkanı Murat Aydın çocuklara 5 lira bayram harçlığı verdi

Çocuklarla da özel olarak ilgilenen Belediye başkanı Murat Aydın bayramın ruhuna uygun olarak babaları ile beraber bayram namazından çıkan  çocuklara       camisinin çıkış kapısında 5 lira bayram harçlığı ferdi. Zaman Zaman Muziplik olasın düşüncesi ile büyüklerde bayram harçlığı istedi.

Murat Başkanın bayram mesajı da şu şekilde oldu

Öncelikle geçen ramazan bayramı ile bu kurban bayramı arasında çok acı olay yaşayan halkımız başlat olmak üzere İslam Aleminin mübarek kurban bayramını en kalbi duygularımla tebrik ederim. İnşallah ülkemiz bir daha 15 Temmuz gibi  bir acı daha yaşamaz. Ülke  olarak birlik , beraberlik  ve dirlik içinde nice bayramlar  diliyorum.

Hem bayram namazı hem bayramlaşma aynı anda çok güzel oluyor

Gazetemize açıklama yapan Camii cemaatinin bazı vatandaşlar. Belediye daha önce kültür merkezlerinde bayramlaşma programı yapıyordu. Oray belli bir kesim gediyordu. Ancak son yıllarda ilçenin en büyük camisi olan ve 27.göbekten Peygamber torunu olan Seyitnizam ismi ile anılan camide yapılan bayramlaşma programı çok güzel ve faydalı.  Belediye başkanımız Murat Aydın başta olmak üzere bayramlaşmanın burada yapılmasını sağlayan bütün emeği geçen herkese teşekkür ederiz açıklamasında bulundu.

Kayna: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34