banner32

ZEYMADER ZEYDEF'i bağrına bastı

Zeytinburnu Dernekler Federasyonu (ZEYDEF) Başkanı Mehmet Çakır ve yönetimi Zeytinburnu Tüm Malatyalılar (ZEYMADER)Derneği başkanı Suat Sarıkaya ve yönetimi ziyaret etti.

ZEYMADER ZEYDEF'i bağrına bastı
ZEYDEF başkanı ve Yönetimi Malatyalıları da aramızda görmek isteri dedi

ZEYDEF Yönetim Kurulu üyesi  ve Ordular Dernek Başkanı Recai Memiş ,KASDER Zeytinburnu Şube başkanı Ayhan Akduman ,Afyon Karahisarlılar dernek Başkanı Adem Honca, Elazığ iş adamları Dernek başkanı Nazir Güler, ROMDER başkanı Muhterem Gül ,Zeytinburnu Tüm Giresunlular Dernek Başkan  vekili Coşkun Toraman ,Çankırı İş adamları dernek başkanı Arif Şengül  başta olmak üzere diğer ZEYDEF yönetim kurulu üyeleri Malatya dernek Başkanı Suat Sarıkaya ve yönetiminin misafirperverliği için teşekkür ettikten sonra Artık Zeytinburnu’nun en önemli ve aktif derneklerinden birisi olan Malatyalı’ ların da ZEYDEF’e üye olmasını istediklerini ifade ettiler.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Dernek Başkanı Suat Sarıkaya Şunları söyledi “
Öncelikle bir kez daha yeni ZEYDEF başkanı seçilen ve aynı zamanda Ak Parti Zeytinburnu Belediye meclis üyesi ve Zeytinburnu SİNOPlular dernek başkanı da olan Sayın Mehmet  Çakır kardeşime görevlerinde başarılar dilerim. Bizim ZEYDEF’e ve yönetimine karşı hiçbir ön yargımız yoktur. Biz eski bir dernek olmamıza rağmen isim değişikliğine giderek yep yeni bir dernek kurduk. Amacımızda üye sayımızı belli bir seviyeye çıkardıktan sonra Önce Malatya Dernekler Federasyonuna daha sonrada ZEYDEF’e üye olmak isteriz. Ancak bunun için bize biraz zaman lazım dedi.

Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Dernek Başkan yardımcısı  Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’de ZEYDEF başkanı ve yönetime başarılar diledi.

Dernek Yönetim kurulu üyeleri  Mahmut Şengül, Musa Bakır, Metin Güzel , Metin Akyüz, Hasan Akmeşe  ve Mehmet Orhan karşıladı. Samim bir ortam da geçen ziyarette güzel konulara temas edildi.

Taraflar sık sık istişare etmenin önemine vurgu yaparak  kendi vilayetlerimiz ve hepimizin yaşadığı yer olan Zeytinburnu ilçesine değer katmamız lazım dediler.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34