banner32

Tepebağ Dutluk Camisi resmi olarak açıldı

Zeytinburnu Seyitnizam Mahallesinde bulunan Tepebağ Dutluk Camisi İBB başkanı Dr.Mimar Kadir Topbaş'ın da katılımı ile Cuma namazının akabinde açldı..

Tepebağ Dutluk Camisi resmi olarak açıldı
İlçe müftüsü Yusuf İzettin Konuk emeği geçenlere dua etti

Zeytinburnu'nun sayılı canilerinden birisi olan Seyitnizam Mahallesi Dutluk Tepebağ camisi İBB Başkanı Dr.Mimar Hacı Kadir Topbaş,İmar komisyon başkanı Sefer Kocabaş,Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın,Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver,ilçe müftüsü Yusuf İzetti Konuk ve çok sayıda protokol üyesi  cuma namazının akabinde dualar eşliğinde camiyi resmen ibadete açtılar.

Zeytiburnu Times Haber Merkezi

Zeytinburnu belediye başkanı Murat Aydın'da yaptığı konuşmada belediye olarak görevimiz olmamasına rağmen cami ve okullarımızın daha modern şartlarda hizmet verebilmeleri için sizin ödediğiniz vergilerden bu tür yerlere de gerekli desteği veriyoruz dedi. 

Kadir Topbaş'da cami cemaati tarafından gösterilen ilgi ve alakadan dolayı herkese teşekkür ederek İBB olarak halkımızın rahat bir şekilde ibadet edebilmeleri adına bizlerde elimziden gelen her türlü katkıyı yapıyoruz dedi.

Cami çıkışısında Topbaş Bilgi evinin önünde kendisini bekleyen vatandaşlara bir konuşma yaptı.Belediyeciliğin bir proje işi olduğunu ifade eden başkan belediye idaresi macera ile olacak bir şey değildir dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34