banner32

MHP ve Erbakan Vakfından ZEYMADER’e Ziyaret

Yaptığı sosyal ve kültürel çalışmaları ile Zeytinburnu ilçesinin en aktif derneklerinden birisi olan Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Derneği (ZEYMADER) ni Zeytinburnu Erbakan Vakfı başkanı Onur Dolar ve MHP Zeytinburnu ilçe başkanı Reşat Ok ve yönetimi ziyaret etti.

MHP ve Erbakan Vakfından ZEYMADER’e Ziyaret
Misafirleri Kapıda Karşılayan Dernek Başkanı Sarıkaya Her iki başkana da  teşekkür etti

İlk olarak Zeytinburnu Malatyalılar Derneğini ziyaret eden Erbakan Vakfı Zeytinburnu ilçe balkanı Onur Dolar Oldu. Daha sonra MHP Zeytinburnu ilçe başkanı Reşat Ok ve beraberindeki heyet  Malatya derneğine geldi. Ayrı ayrı yapılan görüşmelerde ZEYMADER başkanı Suat Sarıkaya yaptığı selamlama konuşmasında şunları söyledi “Bizi ziyaret eden Erbakan Vakfı Zeytinburnu ilçe başkanı Onur Dolar, MHP ilçe başkanı Reşat Ok ve yöneticilerinin ziyareti bizi mutlu etmiştir. Biz yaşadığımız yere karşı olan sorumluluklarımızı yapmaya çalışan bir dernek olmaya gayret ediyoruz. Bunu da diğer  dernek ve STK lar ile beraber yapmanın daha makul ve mantıklı olduğuna inanıyoruz DİYEN Sarıkaya her iki başkan ve yönetimine ziyaret için teşekkür etti.

Erbakan Vakfı Başkanı Onur Dolar bütün dernek başkanlarımız ile güzel ilişkilerimiz var ama Malatyalılar derneğinin bizim için ayrı bir yeri var. Bütün Çalışmalarımızda dernek başkanı sayın Suat Sarıkaya ve yardımcılarından Hüseyin Çetiner’i  hep yanımızda gördük. Zeytinburnu’muz için sizlerle güzel ve yararlı istiareler yaptığımız için kendimizi burada mutlu görüyoruz dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zeytinburnu ilçe başkanı  Mali Müşavir Reşat Ok’da ziyaret nedeni ile şunları söyledi. “ Malatya ilimiz ülkemizin öncü illerinden birisidir. Malatya’lılar her daim ülke,bayrak ve Ezan’ın hizmetinde olmuştur. Malatya tarih boyunca devletinin yanında olmuş ülkeye ekonomik olarak ciddi katkılar yapmıştır. Her yerde iyi ve kötü insanlar olmakla beraber Malatya halkının geneli iyidir” dedi.

Gazeteci yazar Geleceğim Zeytinburnu Platformu başkanı ve Zeytinburnu Malatyalılar Dernek Başkan  yardımcısı Hüseyin Çetiner’de Erbakan Vakfı Zeytinburnu ilçe başkanı Onur Dolar ve MHP Zeytinburnu İlçe başkanı Reşat Ok  ve yönetiminin ziyaretinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek herkese teşekkür etti.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34