banner32

Malatyalılar Şehitler İçin Kur'an Okudu ve Helva Dağıttı

Zeytinburnu Tüm Malatyalılar (ZEYMADER) Derneği 15 Temmuz 2016’da yapılan darbe girişiminde şehit edilen Demokrasi Şehitleri başta olmak üzere ülke için canını veren bütün şehitlerin ruhuna hediye edilmek üzere Kur'an-ı kerim okundu helva dağıtıldı.

Malatyalılar Şehitler İçin Kur'an Okudu ve Helva Dağıttı

Kadın Kolları Koordinatörü ve Başkan Vekili  Canan Aysöndü “Şehitlerimiz ne yapsak haklarını ödeyemez” dedi

Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Derneği (ZEYMADER) merkezinde çok sayıda bayanın katılımı yapılan programda şehitler için okunan Kur’an-ı kerim tilavetine ve helva dağıtımında duygu dolu anlar yaşandı.

Canan Aysöndü Şunları söyledi;

“Ülkemizi terör olayları ile baskı altına almak isteyen herkes bilmelidir ki bizim milletimiz zillet ve baskıyı kabul etmez. Gerekirse şehadet şerbetini içer ama hiçbir güce boyun eğmez. Zeytinburnu Malatyalılar derneği olarak dinimiz, bayrağımız, ülkemiz için canını oryaya koyarak şehadet şerbetini içen bütün canlarımız için Malatyalı bayanlar olarak hem ruhlarına hediye edilmek üzere Kur’an okuduk hem de helva ikramı yaptık.

İnşallah bütün şehitlerimiz Livayı hamd sancağı altında peygamberimiz komşu olmuşlardır diye düşünüyoruz. Bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet geride kalanlara sabır, gazilere de acil şifalar dileriz” dedi.

Dernek başkanı Suat Sarıkaya ne yapsak yapalım şehitlerimizin hakkını ödeyemeyiz dedi

ZEYMADER başkanı Suat Sarıkaya ‘da kısa bir konuşma yaparak” Kadın kollarımız gerçekten vatan ve millet için güzel çalışmalar yapıyorlar. Kadın Kolları Koordinatörümüz ve başkan vekilimiz sayın Canan Aysöndü başta olmak üzere şehitlerimiz için okunan Kur’an-ı  kerim ve helva ikramında emeği geçen bütün bayanlarımıza teşekkür ederim “ dedi.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34