banner32

Malatyalı Bayanlar ve Gençler İftar’da Bir Araya Geldi

Yaptığı çalışmalar ile Zeytinburnu’nda adından sıkça söz ettiren Zeytinburnu Tüm Malatya’lılar Derneği (ZEYMAER) ramazan ayında da dernek merkezinde iftar programları yapıyor.

Malatyalı Bayanlar ve Gençler İftar’da Bir Araya Geldi
 Canan Aysöndü Kadın üyeleri iftar’da bir araya getirdi

Aynı zamanda başkan yardımcısı olan derneğin yönetim kurulu üyesi Canan Aysöndü kadın kollarının çalışmaları ile de yakından ilgileniyo

Kısa bir süre önce çok sayıda Malatya’lı bayan dernek merkezinde yapılan iftar’da bir araya geldi.

Dernek başkanı Suat Sarıkaya’nın eşi aynı zamanda kadın kolları üyesi olan Kıymet Sarıkaya’nın evinde yaptığı Malatya yemeklerinin  ikram edildiği iftarda çok sayıda Malatya bayan bir araya geldi.

Gençlik Kolları Başkanı Haşim Demir Genç ZEYMADER üyelerine  dernek merkezinde iftar verdi

Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Derneği (ZEYMADER) Gençlik Kolları’nın verdiği iftar yemeğine çok sayıda Malatyalı katıldı.

Gençlik Kollarının verdiği iftarın sponsorları ise ,Suat Sarıkaya,Hasan Akmeşe,  Mikail Cankurt,ve  Metin Güzel'di.

Gençleri iftar’da bir araya getiren Haşim Demir ise şunları söyledi; “Öncelikle her konuda önümüzü açan dernek başkanımız  Suat Sarıkaya ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Derneğimizin faaliyetleri ile her yerde gurur ve onur duyuyorum. Bugün  biz de Malatya’lı gençler ile iftar’da bir araya  gelelim istedik. İftarımız sponsor olan Dernek başkanımız Suat Sarıkaya’ya,Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Akmeşe,Metin Güzel ve üeyelerimizden Mikail Cankurt’a katkıları için teşekkür ederim. Çalışmalarımızı geniş kitlelere duyuran İstanbul Times Yayın Grubu imtiyaz sahibi ve aynı zamanda dernek başkan yardımcımız Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’e  de teşekkürü borç bilirim” dedi.

Dernek başkanı Suat Sarıkaya ise derneği iftar programları ile neşelendiren Kadın ve gençlşk kolları başkan ve yönetimlerine teşekkür etti.

 

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34