banner32

Gazi Sarıkaya Hakka Yürüdü

Orhan ve Ulus Sarıkaya’nın babası Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Derneği Başkanı Suat Sarıkaya’nın amcası Gazi Sarıkaya hayatını kaybetti. Seyitnizam Camisinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra ebedi yurdu olan Silivri Kapı Ayvalık mezarlığında toprağa verildi.

Gazi Sarıkaya Hakka Yürüdü
Dostları son yolculuğunda merhumu yalnız bırakmadı

Seyitnizam Camisi yoğun kalabalıklarından birisini de Merhum Gazi Sarıkaya’nın cenaze namazında yaşadı. Namazın kılındığı bahçe tıklım tıklım doluydu.

İstanbul Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner 


Özellikle yıllardır Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Derneğinin başkanlığını yapan Suat Sarıkaya’nın çok sayıda arkadaşı ve aile dostu merhumu son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Kimler Merhumun Cenaze namazına katıldı  ?

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Abdulselami Delibalta ,Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner, Ziraat Mühendisi Mehmet  Aksoy , Eski Erikli Baba Cem Evi Başkanı Av.Metin Tarhan ,Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkan yardımcısı Av. Nazif Tunç, Eğitimci ve İlkay Halı’nın sahibi  Efraim Bölükbaşı, Cumhuriyet Savcısı Yaşar Bölükbaşı başta olmak üzere çok sayıda önemli şahsiyet acılı gününde merhumun oğulları Orhan ve Ulus’u yalnız bırakmadı.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34