banner32

Ak Parti Seyitnizam Mahalle Başkanlığı Danışmasını yaptı

İhsan Tezgider'in Mahalle başkanı olduğu Ak Parti Seyitnizam Mahalle başkanlığı Seyitnizam Bilgievinin bahçesinde İlçe başkanı Bahattin Ünver,kadın kolları başkanı Ayşe Budak,Gençlik kolları başkanı av. Necmettin Barman'ın da katıldığı mahalle danışma meclisi yapıldı.Divan başkanlığını ise ilçe yönetim kurulu üyesi Seyitnizam mahalle sorumlusu Derya Aksu yaptı.

Ak Parti Seyitnizam Mahalle Başkanlığı Danışmasını yaptı
Mahalle danışma meclisi Mahalle başkanı İhsan Tezgider'in konuşması ile başladı

Tezgider konuşmasında şunlarıu söyledi "İlçe Başkanımız sayın Bahattin Ünver başta olmak üzere,kadın kolları başkanımız Ayşe Budak,Gençlik kollarıu başkanı Av. Necmettin Barman ve bütün katılımcılara teşekkür ederim. Mahallemiz ile ilgili  verdiğim bilgileri eski ilçe başkan yardımcımız Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner tarafından yazılan "Gelişim ve Değişim Tarihi İçinde Zeytinburnu" isimli kitaptan aldım. Sayın Çetiner ve ekibi de danışma meclisimizi takip etti. Kendilerine de teşekkür ederim"dedi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver "Sizinle  gurur duyuyorum"dedi

"Bizim mahalle danışma meclisine katılan arkadaşlarımızın sayısı kadar başka partiler ilçe veya il kongrelerini yapıyorlar. Yedi yıldır bana omuz vererek partimizi hep seçimlerde birinci çıkarmaya gayret ettik. Seyit Nizam Mahalle başkanımız İhsan Tezgider'e huzularınızda teşekkür ederim.  
Ak Parti'nin 13 yıllık icraati döneminde ülkemizin nereden nerere geldiğini hepimiz biliyoruz.

Biz halka giden bir partiyiz.Ama CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Noter'e giderek emeklilere iki maaş ikr amiye vereceğini söylüyor. Bakınız daha önce seçimde hedefledikleri % 40 lık oy oranını bu seçim için % 35'e düşürmüş. Arkadaşlar bunların hayalleri bile yok. Ak Parti olarak bizim hayallarimiz ve hedeflerimiz belli. 2023, 2053 ve 2071'in ne demek olduğunu hepimiz bilıyoruz.

Bakınız Seyitnizam Mahalle danışma meclisimizi şu an 150-200 kişi ile yapıyoruz. Başka partiler ilçe hatta ve hatta il danı şma meclislerini bile bizim bir mahalle kadar yapamadıklarını biliyoruz. Zeyitnizam Mahalle başkanım İhsan Tezgider kardeşim ve yönetimine teşekkür ederim.

Bütün mahallerimizde partimize destek ve oy istemek için her eve girmiş olmamız gerekir.  Bu çalışma için de hanım kardeşlerimize çok iş düşüyor. İhsan kardeşim her ne kadar Pozitif ayrımcılığa karşı olsa da ben hanım kardeşlerimize karşı pozitif ayrımcılığı destekliyorum.

Toplantının bitiminden sonra Mahalle başkanının katılımcılara çiğköfte ikramı da danışma meclisine ayrı bir renk kattı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34