banner32

Op.Dr.Urlu; Sağlık Turizminde Hedefimiz İlk 5’in içinde yer almak

Avrasya Hastaneleri Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Genel Cerrahi Uzmanı Opr.Dr. Hüseyin Urlu ile 1999 yılında açmış olduğu Zeytinburnu yerleşkesinde sağlık turizmi ile alakalı çok verimli bir söyleşi yaptık.

Op.Dr.Urlu; Sağlık Turizminde Hedefimiz İlk 5’in içinde yer almak
Hocam Ülkemiz sağlık turizmi açısında gelecek vaad ediyor siz Avrasya Hastaneler grubu için neler söylemek istersiniz ?
Avrasya Hastaneler Grubu, değişen yaşam şekline adapte olan hastanecilik anlayışını 1992 yılı Bakırköy Çamlık, 1999 Zeytinburnu Avrasya Hastanesi’nden dünya ile rekabet edecek modern mimarisiyle buluşturarak Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa’ya taşıdı. 

   Sağlık turizminde Dünya’nın sayılı ülkeleri arasında yer alan Türkiye’de Avrasya Hastaneler grubu bünyesinde her yıl 95 ülkeden yaklaşık 10.000 uluslararası hasta tedaviye geldi ya da  ziyarette bulundu. 
Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa sahip olduğu medikal kaynakları, beş yıldızlı otel konforundaki modern mimarisi ile birleştirerek uluslararası hastalara kaliteli ve avantajlı tedavi paketleri sunmaktadır’’ şeklinde görüşlerini belirterek sağlık turizmine verilen önemi vurguladı.

Peki Hocam Avrasya Hastaneler Grubu sağlık turizmi olarak 5 yıl içerisinde nerede olmayı planlıyor ?
“Hastanecilik sektöründe güven ve hizmet kalitesi her şeydir” diyen Sayın Op. Dr. Hüseyin URLU, ‘’Avrasya Hastaneleri kişiye özel, ileri tanı ve tedavi yöntemleri, modern mimari yapısı, teknolojik donanımı sadece Türkiye değil yurt dışındaki hastaları da cezbederek, sağlık turizminde vazgeçilmez bir durak haline geliyor.” 

   Tedavi için gelen hastaların İstanbul’u ziyaretlerinin başlamasından evlerine uğurlanana kadar geçen süreçte ihtiyaç duyabileceği her türlü hizmet, sağlık personelimiz ve destek ekipler tarafından karşılanmaktadır.
“Bugün gelinen noktada, Onkolojik Cerrahi, KVC, Genel Cerrahi, Obezite Cerrahisi, Plastik ve Estetik Cerrahi, Göz ve Diş hastalıkları bölümlerinde uluslararası hasta transferinin yapıldığı görülmektedir’’ diyen Op. Dr. Hüseyin Urlu, ‘’Hem yurt içi hem de yurt dışı hastalara uzman ekibimiz ile hizmet verip insanlarımıza en iyi sağlık hizmetini en iyi şartlarda sunmayı hedeflemekteyiz’’  her geçen yıl yurt dışında sağlık hizmeti almaya gelen hasta sayımızda ciddi bir artış olması için hastanemiz bünyesinde yurt dışı hasta birimi kurduk.

Bir çok yayın organına ülkemizin  sağlık turizminde geldiği güzel noktayı anlatarak hastaların ülkemizi tercih etmelerini tavsiye ediyoruz.

Hocam beş yıl sonra Avrasya Hastaneler Grubu Sağlık Turizminde kendisini nerede görmek istiyor ?  
   Sizin de bildiğiniz gibi Zeytinburnu Şubemiz ve GOP Şubemiz yurt dışından uçak ile gelen hastalara çok yakın.  GOP şubemiz bir sene sonra açılacak olan 3. havalimanına da çok yakın bir lokasyonda. Hedefimiz ve planlamalarımız beş sene sonra özel hastaneler içinde sağlık turizmi açısından ülkemizi tercih eden hastalar içinde en çok hasta kabul eden ilk 5 hastane içinde olmayı düşünüyoruz.
Öncelikle herkese sağlıklı  bir yaşam dilerim ama insan hayatı içinde  sağlık olduğu kadar hastalıkta var. Yurt içi ve yurt dışı hastaların Avrasya Hastaneler Grubunu tercih etmeleri durumunda iyi ve kaliteli bir sağlık hizmeti alacaklarını ifade eden Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Hüseyin Urlu kurumlarına karşı gösterilen ilgi ve alakadan dolayı herkese teşekkür etti.

Kaynak: İstanbul Times Haber  Ajansı  (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34