banner32

Engelli ve yaşlı seçmene özel araç ve ambulans

Engellilerin hayatını kolaylaştırmak için birçok projeyi hayata geçiren Bağcılar Belediyesi 24 Haziran seçimlerinde de engelliler ile yaşlı seçmenlerin demokratik hakları olan oylarını rahatlıkla kullanabilmesi için 9 asansörlü özel araç, 25 binek araç ve 1 ambulansı hizmete sunacak.

Engelli ve yaşlı seçmene özel araç ve ambulans
Bağcılar Belediyesi engellilerin ve yaşlıların hayatın her alanında yer almalarına yönelik hizmetlerini devam ettiriyor.

Bu kapsamda 24 Haziran seçimlerinde onların sandıklarda oylarını kullanabilmeleri için özel araçlar ile ambulans hizmete sunulacak. Belediyeye ait 9 asansörlü özel araç, 25 binek araç ve 1 ambulansla evlerinden alınacak olan engelliler ile yaşlılar seçim sandığının bulunduğu okullara ulaştırılacak. Engelle karşılaşmadan oylarını kullanacak olan engelli ve yaşlı seçmenler tekrar alınarak evlerine bırakılacak.

“İSTİYORUZ Kİ; DEMOKRATİK HAKLARINI KULLANSINLAR”

Bağcılar’da 7’den 70’e tüm hemşehrilerinin huzuru ve mutluluğu için hizmet sunmaya gayret gösterdiklerini ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı,hemşehrilerinin demokratik haklarını da en iyi şekilde yerine getirmesini hedeflediklerini belirtti. Engelliler ile yaşlıların zorlukla karşılaşabileceklerini vurgulayan Çağırıcı, bu amaçla her seçim döneminde olduğu gibi 24 Haziran’da da özel araçlar ile ambulansı hizmete sunacaklarını ifade etti. Çağırıcı, “Engelli ve yaşlı hemşehrilerimiz bizlerin dua kaynağıdır. Bizler onlarla çok zenginiz. Onların huzuru ve mutluluğu bizim de huzurumuz ve mutluluğumuz anlamına gelmektedir” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34