banner32

Avrasya’nın kalitesi bir kez daha tescillendi !

Her sene sağlık bakanlığı görevlileri tarafından yerinde yapılan incelemelerde Özel sağlık kuruluşlarının ilkleri içinde yer alan Avrasya Hastanesi Zeytinburnu yerleşkesi geçen sene göre hizmet kalitesini 3 puan daha arttırarak bir üst basamağa geçmenin haklı gururunu yaşadı.

Avrasya’nın kalitesi bir kez daha tescillendi  !
Sağlık Bakanlığı ekipleri bir çok kriteri baz alarak incelemelerde bulundu

Avrasya Hastanesi Zeytinburnu Yerleşkesi  17-18 Ekim tarihlerinde Sağlık Bakanlığı Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından yapılan "Sağlıkta Kalite Standartları 2018 yılı Değerlendirmesi" gerçekleştirildi.

2 gün süren denetimlerde hastanenin bütün çalışanları ekip ruhu içerisinde başarılı çalışmalarını ortaya koydu.

Başarının temelinde istikrar olduğu bilincinde hareket eden Avrasya Hastanesi Zeytinburnu yerleşkesi çalışanları 2017 yılı değerlendirmelerinde aldığı 92 puanı, 2018 yılında açıklanan sonuçlara göre yaklaşık 95 (94,96) puana yükselterek büyük bir başarı ile sonuçlandırdığı sağlık bakanlığının ilgili dairesi tarafından tescil edildi.

Kurucu ve yönetim kurulu başkanı  Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Hüseyin Urlu şunları söyledi

“Bizim işimiz insanların sağlığı olduğu için hasta bakıcımızdan başlayıp başhekime kadar herkes işini layıkı ile yapmazsa sağlıklı bir hizmet alınmasında eksikliler söz konusu olur.

Bizler hep beraber işimizi doğru, iyi ve zamanında yaparsak sonuçta güzel bir netice ile karşılaşaçağımızı biliyoruz.

Yani her çalışanımız yaptığı işin çok önemli olduğunu bilir ve ona göre çalışır.

Yıllardır Sağlık Bakanlığı yetkilileri hastanemize gelerek bir çok kriteri baz alarak yaptıkları çalışmalar sonucu puanlama yapıyorlar. 2017 senesinde yapılan çalışmalarda  Zeytinburnu yerleşkemiz 92 puan almıştı.

Bu sene 3 puan daha yükselerek 95 puan aldık. Başarılardaki istikrarın artarak devam etmesi temennisi ile emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim”  şeklinde konuştu.

Bizlerde sağlık sektöründe yaptığı yatırımlar ile adından sıkça söz ettiren Avrasya Hastaneler Grubu  sahip, idareci ve çalışanlarını elde ettikleri başarıları için kutlarız.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı  (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34