banner32

Avrasya'nın Emeğe Saygı Plaketleri Sahiplerini Buldu

Ülkemizin ilk özel sağlık kuruluşları içinde yer alan Avrasya Hastanesi Zeytinburnu yerleşkesi emekçilerine sizler bizim için önemlisiniz diyerek plaket ile onurlandırdı. Programa CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Zeytinburnu Kaymakamı Mehmet Makas,Belediye Başkanı Ömer Arsıoy ve Merkez Valisi eski Zeytinburnu Kaymakamı Selim Cebiroğlu başta olmak üzere çok sayıda seçkin protokol üyesi törene katılarak plaket takdimi yaptı.

Başhekim yardımcısı Akıncı selamlama konuşması yaptı   

lk selamlama konuşmasını başhekim yardımcısı Ali Güven Akıncı yaptı. Akıncı konuşmasında Avrasya hastanelerinin yönetimi her zaman emeğe saygı göstermiştir. Burada dostluk ve arkadaşlık çok önemli. Çalışanlar birbirini tanıyınca bu sinerji hastalara da yansıyor.Plaket alan bütün arkadaşlarımı kutlarım dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Genel Cerrahi Uzmanı Op.Hüseyin Urlu ise şunları söyledi 

Öncelikle kuruluşumuzun 20.yılında takdim ettiğimiz emeğe saygı ve kıdem plaketleri takdim törenimize yoğun çalışmaları olmasına rağmen katılıp bizi onure eden ,CHP Hatay Milletvekili sayın Suzan Şahin'e, Zeytinburnu Kaymakamı Sayın Mehmet Makas'a, Belediye Başkanı sayın Ömer Arsıoy'a ve  Merkez Valisi eski Zeytinburnu Kaymakamı Sayın Selim Cebiroğlu başta olmak üzere bizi yalnız bırakmayan çok sayıda seçkin protokol üyesi dostlarımıza kendim ve kurumum adına teşekkür ederim.

Dr.Urlu: "Sağlık alanında attığımız her adımda önce insan sağlığı ,ilkesini rehber  kabul eden Avrasya Hastanesi,20. yıla özel kutlamlarının ilk ayağını hastane çalışanlarımız ile beraber emeğe saygı ve kıdem ödüllerimizi 5-10-15 ve 20 yıl çalışan ekip arkadaşlarımıza plaketlerini takdim ederek görkemli bir şekilde kutladık.  

20 yıla yüz binlerce hasta ve binlerce unutulmaz başarı öyküsü sığdırdık...
Sağlıkta hasta odaklı bir hizmet anlayışı benimseyen Avrasya Hastanesi,sağladığı uluslararası standartlarla uzun yıllardır şifa kapısı olmaya devam ediyor.

Avrasya ailesi olarak güven ile inşaa ettiğimiz güçlü bağlarımız ve modern alt yapımız ile 20 yılı geride bıraktık. Bu mutlu gününümüzde çalışanlarımızın emeklerini önemsediğimizi göstermek için bu hizmetlerini plaket ile ödüllendirdik.

Avrasta Hastanesi Zeytinburnu yerleşkesinin 20. Kuruluş yıl dönümünde konuşan yönetim kurulu başkanı Op.Dr.Hüseyin Urlu sözlerini şu şekilde sürdürdü "Öncelikle 20 yıldır aynı kararlılık ve azimle yolumuza devam ettiğimizi ve köklü geçmişimize sığrdırdığımız başarı hikayelerimizle mutluluk  duyduğumuzu dile getirmek isterim. 

Bugün burada toplanmamızın sebebi olan 20 yıllık serüvende bize eşlik eden ve yol arkadaşı olan herkese teşekkürimi iletirim. Çok emek verdiğinizi ve insanlara hayat olmak için gösterdiğiniz özveriyi biliyor ve sizinle gurur duyuyorum" dedi.

Zeytinburnu Kaymamakı Mehmet Makas'da Urlu ailesinin Zeytinburnu'muzda kurmuş oldukları hastane ile ilçemizin adını çok güzel duyurdukları için başta Hüseyin Urlu olmak üzere emeği geçen herkesi kutlarım. Plaket alan bütün arkadaşları tebrik ederim.  İnşallah nice 20 yıllara güzel sağlık hizmeti sunarak ulaşırsınız diyerek  10 kişilik çalışan gruba plaket takdimi yaptı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Av.Ömer Arsıoy 'da hastane yönetimini nice 20 yıllara diyerek tebrik ettti. Akabinde plaket alanları kutladı.

CHP Hatay Miletvekili Suzan Şahin'de şunları söyledi "Mededeniyetlerin ve dillerin şehri olan Hatay'dan gelip istanbul'da sağlık alanında faaliyet gösterip binlerce kişiye iş kapısı açan Urlu asilesini bir hemşehrisi olarak tebrik ederim. Hatayımızın da böyle güzel hastalere ihtiyacı var.

Ben Hatay CHP Milletvekili olarak Hüseyin Urlu ve ailesinden Hatay'a da böyle bir tesis talep ederim dedi. Milletvekili  Suzan Şahin daha sonra 10 kişilik gruba plaket takdimi yaptı.

Tören de 5-10-15 ve 20 yıl çalışan toplam 170 kişiye Emeğe saygı kıdem plaketleri takdimi yapıldı.

Program koktely ile son buldu.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34