banner32

Avrasya Seminerlerine Halk'tan Yoğun Katılım

Avrasya Hastanesi Zeytinburnu Yerleşkesinde geleneksel olarak yapılan Cuma seminerlerine halktan çok katılım olmaya başladı. Telsiz Mahallesi derneği başkanı Süleyman Dağ ve yönetim kurulu da Uzm.Dr Mecdi Ergüney ve Üroloji Uzmanı Arman Çitçi' den yararlı bilgiler dinledi.

Avrasya Seminerlerine Halk'tan Yoğun Katılım
Avrasya Hastaneleri Sağlık konusunda halkı bilgilendirmeye devam ediyor

Kurulduğu 1999 yılından beri sağlık,çevre,kültür,sanat ve toplumsal olaylarla alakalı yüzlerce  programa imza atan Avrasya Hastanesi Zeytinburnu yerleşkesi konferans salonunda İç Hastalıkları uzmanı Dr.Mecdi Ergüney ve Üroloji Uzmanı Opr.Dr.Arman Çitçi tarafından konuları ile alakalı sunumları beğeni ile takip edildi. 

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Z
eytinburnu Telsiz Mahallesi
Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Dayanışma derneği başkanı Süleyman Dağ,yardımcısı Kadirşengil ve çok sayıda dernek üyesi özellikle Prostat ile alakalı Opr.Dr.Arman Çitçi'yi soru yağmura tuttular.

Hastanelerin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Opr.Hüseyin Urlu halkın seminerlerimize ilgi duyup katılması bizi memnun ediyor dedi

Sunum sonrası bir değerlendirme yapan Avrasya Hastaneleri yönetim kurulu başkanı ve Opr.Dr.Hüseyin Urlu, bugün burada Telsiz mahallesi darneği başkanı ve üyeleri aramızda. Halkın cuma seminerlerimize ilgi duymaları bizi çok memnun ediyor. İnşallah bu tür bilimsel etkinliklerimize daha çok vatandaş katılır ve sunum yapan hocalarımız da halka faydalı bir çalışma yapmış olurlar dedi.

Telsiz Mahallesi dernek başkanı Süleyman Dağ, gerek ben gerekse de üyelerimiz Uzm.Dr.Mecdi Ergüney ve Opr.Dr Arman Çitçi tarafından verilen bönemli bilgilerden hepimiz faydalandık. Başta Yönetim kurulu başkanı Opr.Dr.Hüseyin Urlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.

Dernek Başkan yardımcısı Kadir Şengül'de Avrasya Hastanesinde Cuma günleri yapılan seminerlerde verilen bilgiler çok yararlı üç haftadır geliyorum ve blgi sahibi oluyorum. Değerli bilglerini bizimle paylaşan bütün hekimlerimize teşekkür ederim dedi.

Halktan bir çok izleyici sorularını sorarak detaylı bilgler aldılar.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34