banner32

Avrasya Hospital'in 15.yılına görkemli kutlama

Avrasya Hospital 15.Kuruluş yıl dönümünü farklı bir etkinlik ile kutladı. Kalp ve Damar Cerrahisi ana bilim dalı başkanı Prof.Dr.Esat Akıncı’nın Beyaz giyme Toz olur türküsü ile başlayan programının sunucusu ise Kadın Doğum uzmanı Opr.Dr.Tamer Sözen yaptı.

Avrasya Hospital'in 15.yılına görkemli kutlama
Opr.Dr.Tamer Sözen’in sunumu göz kamıştırdı

Opr.Dr.Tamer Sözen’ in performansını gören konuklar çok güzel bir şekilde spikerlik ve  standa up yapsa çok başarılı olur yorumları sıkça duyuldu. Bu sözleri duyan Sözen küçüklüğümden beri spor haberleri sunucusu olma hayalim vardı. Bu özlemimi bir radyoda 6/7 hafta maç anlatarak yaşadım. Ama mesleğimi çok severek yapıyorum dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi 



Avrasya Hospital Kurucusu Opr.Dr.Urlu hekimlik sorumluluk isteyen bir meslek dedi

Programının açılış konuşmasını yapan Hastanenin kurucusu Opr.Dr.Hüseyin Urlu şunları söyledi ”On beş yıldır bizimle çalışan hekimlerimiz, hemşirelerimi,sağlık çalışanlarımız ile birlikte 15 yıldır güzel çalışmalar yaptık. Bina yapmak ve içinde malzemeye almak çok zor değil. Ama birlikte verimli çalışabileceğiniz arkadaşları bir arada tutmak kolay değil.  Burada çalışıp ayrılan eski çalışanlarımıza da çok teşekkür ederim. 2014’ ü geride bırakıyoruz yep yeni bir yıla gireceğiz yeni yılın hepinize sağlık ve sıhhat getirmesini dilerim.

MÜLKİ İdare amirlerinden AVRASYA HOSPİTAL'E TAM NOT 

Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin 15 yıldır sorunsuz sağlık hizmeti vermek kolay değil

Yönetim kurulu başkanı sayın urlu Kaymakam arkadaşlarım ve vali yardımcımız. Opr.Dr.Hüseyin Urlu 15 yıldır Avrasya’da birlikte çalıştığı arkadaşlarına plaket verecek. 4 yıldır vali yardımcısı idim şu an da Başakşehir kaymakamıyım İstanbul’a geldiğim günden beri sağlık hizmetini burada alıyorum.  Avrasya bizim şifa kapımız olmaya devam edecek.Ben de seneye 5 yıldır Avrasya da sağlık hizmeti alan birisi olarak plaket almayı umuyorum dedi.Kaymakam Tekin verdiği güzel sağlık hizmeti nedeni ile yönetim kurulu başkanından hizmetlisine kadar herkese teşekkür ederim. 2015 yılının

İstanbul Vali yardımcısı ve aynı zamanda Avrasya Hospital'de sağlık hizmeti alan Mustafa Ayhan ‘da programa yaptığı konuşma ile renk kattı

Avrasya biz mülki idare amirlerinin yoğun olarak sağlık hizmeti aldığı  bir hastane olduğunu vurgulayarak konuşmama başlamak isterim.  Dün akşam yönetim kurulu toplantısı vardı ben de katıldım. Sadece plaket ile yetinmiyoruz.15 yıl çalışanlara 15 maaş,10 yıl çalışanlara 10 maaş ve 5 yıl çalışanlara da 5 maaş verelim dedik Hüseyin beyi’nde haberi yok ama bunu verirsek Gaziosmanpaşa’daki hastanenin inşaatı durur diyerek yaptığı espri herkesi güldürdü.Opr.Dr.Hüseyin Urlu Ticaretten de iyi anlıyor.Sanatçı bedava ,sunucu bedava her şeyi kendi içinde çözmüş maşallah diyerek adeta bir stand upçı gibi herkesi güldürmesi görülmeye değerdi dedi.

Tepedeki yönetici istediği kadar talimat yağdırsın bu şekilde kalite arttırılamaz. Kalite ancak  gönül birliği ve aynı hedefe doğru ilerlemekle olur. Bu kadar güzel hizmeti İstanbul’a kazandırmak bir vali yardımcısı olarak beni çok mutlu ediyor. 

İstanbul Vali yardımcısı olarak ailece sağlık hizmetimizi Avrasya Hospital’da alıyoruz. Kapıda girdiğiniz andan itibaren güler yüzlü kızlarımız hastaları karşılayarak hangi doktora gideceğini çok güzel bir şekilde yönlendiriyorlar. Bazen acaba vali yardımcısı olduğumuz için mi bu ilgi alaka var diye düşünüyordum ama yaptığım gözlemlerde tüm hastalara aynı hizmetin verildiğini görünce Opr.Dr.Hüseyin Urlu’nun ne kadar güzel bir hizmet verdiği görünce kendisi ile gurur duydum dedi.

Öncelikle 2015 yılının Türk Milleti için akabinde de tüm dünya için hayırlara vesile olmasını dilerim diyerek sözlerini tamamladıktan sonra ilk gurup doktorların da plaketini takdim eden İstanbul vali Yardımcısı Mustafa Ayhan esprileri ile katılımcılara farklı bir an yaşattı.

Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan Marifet iltfada tabidir  dedi 

İstanbul Vali yardımcısı değerli meslektaşımız 35 yıldır Mülki idare amiri olduğumu söyledi. O kadar da değil 29 yıllık mülki idare amiriyim. Dedikten sonra şunları söyledi. Avcılar kaymakamı olarak değerli hemşehrilerim Opr.Dr.Hüseyin Urlu ve genel koordinatör İbrahim Urlu’ya çok teşekkür ederim beni davet ettikleri için. İnsanların üç boyutu vardır. Fiziksel,Zihinsel ve psikolojik boyutu. Tabi bu durum kurumlar için de geçerli. Marifet iltifata tabidir. Avrasya Hospital biraz önce saydığımız üç boyutu sağladığı  için kurumsal bir hastane olmuş durumda. Hemşehrileri olarak Urlu ailesi ile bir kez daha gurur duydum iyi ki varlar ve iyi ki insanlara şifa dağıtan b u sağlık kurumunu halkımızın istifadesine sunmuşlar. Ben kendilerini kutluyor ve tebrik ediyorum.



Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal’da Urlu ailesini başarısından dolayı tebrik etti

Opr.Dr Hüseyin Urlu ve ailenin diğer bireyleri ile aynı il,aynı,ilçe ve aynı mahallede büyüdüğümüz halde burada tanışmak nasip oldu. Bundan dolayı selam olsun zamana,selam olsun mekana diyorum.  Hepiniz bilirsiniz hani Volkan Konak Cerrahpaşa türküsünde Doktorlar ayrılık defterini elimize dürdüler diyor ya. İşte o zamanlar ülkemiz sağlık hizmetinden çok gerilerde idi.Hasta yakınları net bilgi alamaz dertlerine derman bulamazlardı. Bugün bu toplantı salonuna gelirken hastanenin verdiği bazı hizmetleri gördük.Özetle burada doktorlar ayrılık defterini kolay kolay elimize dürmezler diye düşünüyorum dedi. Kaymakam Ünal donanımlı sağlık hizmetini halkımıza sunan Urlu ailesine tebrik ederek başarılar diledi



Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın Avrasya eşittir Zeytinburnu dedi 

Zeytinburnu’nun 31 yıllık belediyecilik tarihinin 16 yılında başkanlık yapan Murat Aydın Avrasya demek eşittir Zeytinburnu demektir diyerek şu konuşmayı yaptı “Ben 1999 de % 27 oy ile seçilmiş çiçeği burnunda bir belediye başkanı idim. Avrasya’nın açılışı yapıldı. O zaman sağlık sistemimiz bu kadar gelişmediği için ilk yıllarda Avrasya ile birlikte Sünnet başta olmak üzere bir çok etkinlik yaptık. Daha sonra sağlık bakanlığı sünnete ücretsiz hale getirince bu çalışmayı yapmamıza gerek kalmadı. Ancak Avrasya Hospital her başımız sıkıştığında başvurduğumuz saygın bir kurum olmuş durumda. Geçen 15 yıl içinde Zeytinburnu’da büyüdü Avrasya’da biraz önce konuştum Opr.Dr.Sayın Hüseyin Urlu 370 kişinin hizmet  verdiğini ifade etti.  Avrasya bütün çalışmalarında Zeytinburnu adını gururla kullandığı için de kendilerini tebrik ediyorum. İlçe halkı gönül rahatlığı ile burada sağlık hizmeti alıyor. Urlu ailesine ilçemize böyle yararlı bir kuruluş kazandırdıkları için kendim ve Zeytinburnu halkı adına teşekkür ederim dedi.



Başkan Aydın Zeytinburnu'nun Avrasya ile beraber büyüme trendine girdiğini ifade etti

İlçemiz için bir şifa kapısı olan Avrasya Hospital’e nice 15.seneler dilerim temennisi ile sözlerini tamamlayan belediye başkanı Murat Aydın yapılan törenin motivasyon açısından çok yararlı olduğunu ifade etti.

Cem Karaca’nın eşi İklim Karaca’da Opr.Dr.Hüseyin Urlu’nun sihirli elleri konser öncesi Cem Karaca’yı sahneye çıkardığını söyledi

Merhum Cem Karaca’nın eşi İklim karaca’da dört saat süren programı baştan sona takip etti. 5 Yıl çalışanlardan bir grubun plaket takdimimi yapan İklim Karaca yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi “ Yıllar önce çok önemli bir konser öncesi Cem’in kaburgalarında bir zedelenme vardı. Cem’in mutlaka o konsere çıkması gerekirdi. O zaman Opr.Dr:Hüseyin Urlu Bey’in  yanına geldik ve durumu anlattık.O sihirli elleri ile  Cem’e dokundu ve Cem başarılı bir şekilde konserine çıkıp yaptı. Ben ne kadar Urlu ailesine teşekkür etsem azdır dedi.


İstanbul Times Tv mikrofonlarına Avrasya Hospital için ne dediler ?

“Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın Avrasya eşittir Zeytinburnu”

“Opr.Dr.Hüseyin Urlu Çalışanlarımızın mutlu olması bana gurur veriyor”.

“Nevzat Uluocak Urlu ailesi sağlık’ta marka olmuş durumda,Orp.Dr.Hüseyin Urlu,Genel koordinatör İbrahim Urlu nezdinde tüm aile üyelerini ve 375 çalışanı kendim ve başkanı olduğum  Zeytinburnu Hizmetleri Derneği (ZEYDES) adına en kalbi duygularımla kutlarım”

“Dr.İtepan Suna Avrasya’nın inşaatından beri buradayım.Burası benim evim. Opr.Dr.Hüseyin Urlu başta olmak üzere çalışma arkadaşlarımla gurur duymaktayım” dedi.

Başhekim Türkan Uslu bugün bu etkinlik ile kurumsal bir çalışma yaptığımızı düşünüyorum organizede emeği geçen herkesi tebrik ediyorum”  dedi.                                                   

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34