banner32

Avrasya Hospital'den Kurum için toplantı

Ülkemizin ilk sağlık kuruluşları içinde yer alan Özel Avrasya Hospital kurum için bilgilendirici toplantılarına devam ediyor... Bu haftaki eğitim seminerinde, Kardiyoloji ve Kalp Damar Cerrahisi Bölüm çalışanları Uzmanların gözetiminde çok özel bir seminer düzenledi. Eğitim seminerinde kalp sağlığı detaylı olarak ele alındı. Sunumda kardiyoloji ve kalp ve damar cerrahisi ekibi, hastaların, kalp sağlığı kontrollerinin ve tedavisinin hastane kapısından içeri girdikleri andan itibaren hangi işlem ve aşamalardan geçilerek yapıldığını anlattılar.

Avrasya Hospital'den Kurum için toplantı

Sağlık, Eğitim, Çevre, Sanat ve Kültüre'de katkı yapan bir sağlık kuruluşu "Avrasya Hospital"

Ülkemizin ilk sağlık kuruluşları içinde yer alan Avrasya Hospital Sağlık alanı dışında diğer bir çok alanda da kurulu olduğu bölgeye değer katmaya devam ediyor. Bünyesinde branşında başarılı olmuş bir çok hekimi barındıran kurum medikal araç ve gereçlere yaptığı yatırım ile de hastalara şifa sunmaya devam ediyor

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber / Çağla Pekgüleç

Eğitim Şart diyerek sık sık kurum içi Personel hekim ve yönetim arasında nasıl bir çalışma ve firkir alışveriş konularında sık sık hastane bünyesinde bulunan 120 kişilik özel donanımlı konferans salonunda kurum içi eğitim toplantıları yapılıyor.

Kardiyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Meriç - Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Esat Akıncı’nın da katıldığı  eğitim toplantısı çok keyifliydi.
  
Hemşire, Hasta bakıcıları ve hasta karşılama hosteslerinin de katıldığı kurum içi eğitim toplantısına Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Urlu, Kardiyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Meriç,  Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Esat Akıncı, Başhekim Yardımcısı ve Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Doç Dr. Ali Rıza Cenal, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Celal Gölgeci, İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Mecdi Ergüney,  diğer uzman branş hekimleri,  Hastanenin marka değerinin arttırılması adına yaptığı çalışmalar ile sağlık alanında takdirle takip edilen Genel Koordinatör İbrahim Urlu, Basın ve Halka ilişkiler Müdürü Gülay Tunçel'in de katıldığı kurum içi eğitim toplantısında branşlar arası iletişim ve karşılıklı fikir alış verişi içinde devam eden toplantı İstanbul Times Tv ekibi tarafından kayıt altına alındı. Oldukça verimli gören kurum içi  seminerine,   Kalp ve Damar Cerrahisi Sekreteri Bahar Çimen, Müjge Yiğitalp Efor Hemşiresi, Yasemin Yıldız Kadriyoloji Hasta Danışmanı, Emine Aksoy KVC Sorumlu Servis Hemşiresi, Pınar İbiş Erol Raportör, Cevahir Yılmaz Anjio Müşade Hemşiresi,  Hatice Çardak'da katılan kişiler arasında yer aldı.      


Avrasya Hospital Kurucusu Op. Dr. Hüseyin Urlu Gazetemize Şunları söyledi ;
 
"Biz kurum olarak sürekli yenilenmeyi ve gelişmeyi yakından takip ediyoruz. Bu çalışmamız hem medikal kadro açısından hem de araç gereç açısından sürüyor. Bugün burada yaptığımız çalışma ile mesai arkadaşlarımız ile kendi mesleki tecrübelerimizi ne kadar verimli şekilde kullanabildiğimizi tes etmek üzere hastanemizin konferans salonunda bir araya geldik. Burada yapılan çalışma ile durumumuzu yeniden kontrol ederek hastalarımıza daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde şifa sunmak adına kurum içi bir çalışma yaptık. Bu Çalışmalarımız diğer branşlar içinde devam edecek" dedi.

Prof. Dr. Mehmet Meriç Avrasya'da olmaktan dolayı çok mutluyum dedi
"Avrasya ailesine katıldığım günden beri hep doğru ve olumlu çalışma arkadaşları ile birlikte olduğumu hissettim.Gerek meslektaşlarım,gerek sağlık ekibim gerekse de hastane kurucuları ve idari kadro ile çok güzel bir sinerji kurduk. Bu da haliyle işimize yansıyor. Kısaca Avrasya Hospital benim artık ikinci evim olmuş durumda. Bu hastaneye emeği geçen herkese kendim ve kurumum adına saygılarımı sunarım" dedi.

Genel Koordinatör İbrahim Urlu :  Amacımız hizmet kalitemizle 1 numara olmak 

"Sağlık sektörü hata ve gecikme kabul etmeyen bir sektör. Biz ekip olarak bunun farkındayız.  Sağlıklı ve kaliteli bir hizmetin olabilmesi adına otopark görevlisinden profesörüne kadar hepimiz görevimizi çok iyi biliyoruz. Kurulduğumuz 1999’ dan bu güne kendimizi her konuda çok ama çok geliştirdik. Bir günü diğer gününe eşit olan ziyandadır prensibini kendimize bir hayat felsefesi yaparak her gün daha da gelişmek adına çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.
 
Video görüntüsünü izlemek için www.istanbultimes.tv yi tıklayınız 

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34