banner32

Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa 2 Yaşında

18 Temmuz 2016’ da, yerli ve yabancı hastalara konforlu ve kaliteli sağlık hizmeti vermek; tüm hastalarına doğru ve güvenilir tedavilerle sağlık dolu bir yaşam sunmak amacıyla kapılarını açan Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa, tüm hastane ekibinin katılımıyla 2. yaşını kutlamaya hazırlanıyor.

Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa 2 Yaşında
İkinci senesini coşku ile kutlayacak


Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa, açıldığı günden bu yana doğru tetkik ve tedaviler uygulayarak sürdürdüğü başarılı sağlık çalışmalarını,  binlerce hastaya ulaştırmanın verdiği gurur ve mutlulukla 2 yılı geride bıraktı.


İstanbul Times Haber Merkezi / Müzeyyen Kurt


Bu 2 yılda özellikle kadın ve çocuk hastalıklarında önemli başarılara imza atarak, 2000’ in üzerinde bebeğin dünyaya gözlerini açmasında ve ailelerine güvenle teslim edilmesinde pay sahibi oldu.


1999’ dan beri birçok hastaya şifa dağıtan Avrasya Hastaneleri’nin çizgisini, en üst düzey tıbbi deneyim ve modern teknolojisiyle, konforlu mimari yapısı ve uzman ekibiyle devam ettirme başarısını gösteren Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa 2. yaşını; kuruluşunda, yapımında ve bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm ekibine ve paydaşlarına plaket takdim edeceği bir törenle kutlamaya hazırlanıyor.


Hastanenin 2. yaşını kutlamasıyla ilgili olarak, Avrasya Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin URLU, gazetemize şu açıklamalarda bulundu:


‘’Yarım asra yakın bir süredir sağlık sektöründe hizmet veren bir hekim olarak, yapımından bugününe kadar her aşamasında hem emek hem fikir sahibi olarak bulunduğum ve ustalık eserimiz dediğim; aynı zamanda idare ettiğim ve idame ettirdiğim Avrasya Gaziosmanpaşa Hastanemizi 18 Temmuz 2016’ da hastalarımızın hizmetine sunduk.


Hastanemizin yapımına katkı ve emekleri için tekrar teşekkür ettiğim mimar, mühendis, teknisyen ve medikal destek sağlayıcılarımızla da bu mutlu günümüzü paylaşmayı bir borç bilip; kendileri için emeklerinin bir sembolü olarak plaketler hazırlattık. Sadece hastanemiz çalışanlarıyla değil, hastanemizin bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm paydaşlarımızla bu güzel günümüzü anlamlı hale getireceğiz.


2. yaşımızı kutlamamızın ardından, hastalarımıza şifa dağıtmaya hız kesmeden devam edecek ve hastanemizi daha ileriye taşıyacağız. Yalnızca halkımıza değil, yurt dışından gelen ve hastanemizde şifa arayan tüm yabancı hastalarımıza da eşit ve kaliteli hizmet anlayışıyla şifa olmaya devam edeceğiz. Hastanemiz açısından gurur kaynağı olarak nitelendirebileceğimiz ve sağlık turizminde verdiğimizin emeklerin karşılığı olarak bizleri tercih eden yabancı hastalarımıza her geçen gün daha konforlu ve daha fazla hizmet götürmeye devam ederken; vatandaşlarımıza da aynı kalite ve konforda hizmet verme misyonumuzdan ödün vermeyeceğiz.’’


Avrasya Hastaneler Grubu’nu yakından Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner Şunları Söyledi:


Avrasya ailesini 20 yıldır tanıyorum. Yıllar önce aniden karnım şiddetli bir şekilde ağrıyınca birkaç hastanede doktorlara başvurdum. Hiçbir doktora diğerinin ne teşhis koyduğunu söylemedim. Üçüncü hastane olarak da Avrasya Zeytinburnu yerleşkesine başvurdum. O zaman henüz kendisini tanımıyordum. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Urlu beni muayene etti.


Kendisi acilen akut apandisit ameliyatı olacaksınız deyince hastanenin fiziki durumuna ve hekimin tecrübesini görüp tamam dedim ve ameliyat oldum.


O kadar başarılı bir ameliyat oldu ki izi bile belli değil. Daha sonra ise oğlumun ameliyatını yine hastanenin başarılı hekimlerinden Üroloji Uzmanı Op. Dr. Arman Çitçi yaptı.


Hakeza 4. evladımız olan kızımızda bundan 10 sene önce yine Avrasya da dünyaya geldi.
Malatya’da yaşayan ablam da burada hayati bir ameliyatı başarılı bir şekilde oldu.
Eşimin amcasının eşi de burada ameliyat olarak sağlığına kavuştu. Özetle gerek kendi ailemiz gerekse de dostlarımıza ve akrabalarımıza rahatlıkla tavsiye ettiğimiz bir sağlık kurumu olan Avrasya Hastaneleri Gaziosmanpaşa yerleşkesinin 2. senesine başarılı bir grafik çizerek girmiş olması beni mutlu etti.
18 Temmuz 2018’de Gaziosmanpaşa Küçükköy Avrasya Hastanesi konferans salonunda yapılacak olan plaket dağıtım töreni ve 2. yıl etkinliklerinin hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.
  
Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34