banner32

Sinem Kobal ile İbrahim Çelikkol Baş Başa Görüntülendi

Eski nişanlısı Arda Turan'ın 'Sarı fırtına' dediği Sinem Kobal'ın adı, ayrılığın ardından İbrahim Çelikkol ile anılmaya başladı.

 Sinem Kobal ile İbrahim Çelikkol Baş Başa Görüntülendi
 Bir dargın bir barışık yürüttükleri ilişkileri ve yılan hikayesine dönen düğünleriyle magazin gündemine damga vuran Sinem Kobal ile Arda Turan arasındaki ipler tamamen koptu. Yıldız futbolcu; ayrılığın ardından bir süre eski nişanlısıyla barışmaya çalışsa da başarılı olamadı. Arda Turan'ın "Sarı fırtınam, başımın tacıdır hep de öyle kalacak" dediği Sinem Kobal ise Arda defterini artık kapattı!

GERÇEK SEVGİLİSİ ORTAYA ÇIKTI

Bir süre önce adı Muratcan Akdoğan'la anılan güzel oyuncu bu beraberliği inkar etmişti. Sinem Kobal, pazar günü ise oyunu kullandıktan sonra arabasına atlayıp yeni sevgilisi İbrahim Çelikkol'un yanına gitti.

BULUŞMA ADRESLERİ: RİVA

Bir süredir Riva'daki bir çiftlikte yaşayan yakışıklı oyuncu, güzel aşkını da alıp evinin hemen yanındaki Riva's Club isimli mekana gitti. Sinem Kobal ile İbrahim Çelikkol, burada baş başa saatlerce oturdu. İkilinin romantizm dolu dakikaları da muhabirimizin objektifine takıldı. Kobal'ın Çelikkol'a attığı aşk dolu bakışlar diğer müşterilerin de dikkatini çekti.

BERABERLİKLERİ 20 GÜN ÖNCE BAŞLADI

Aşklarını doyasıya yaşayan Sinem Kobal ile İbrahim Çelikkol, akşam saatlerinde ise Riva's Club'ten ayrıldı. İbrahim Çelikkol, Sinem Kobal'la kendisine ait lüks cibe binip çiftliğinin yolunu tuttu. Yolda muhabirleri fark eden çift, panik dolu anlar yaşadı. Hızla oradan ayrılan Sinem Kobal ve İbrahim Çelikkol'un ortak arkadaşları aracılığıyla tanıştığı ve yaklaşık 20 gündür aşklarını herkesten gizlice yaşadıkları öğrenildi.

AİLESİ İSTEMEDİ İLİŞKİ BİTTİ!

Arda Turan'dan ayrıldıktan sonra Muratcan Akdoğan ile yakınlaşan Sinem Kobal, Akdoğan Ailesi tarafından veto yedi. Gerekçe ise Muratcan Akdoğan'ın ablası ve eniştesinin Turan'ın çok yakın arkadaşları olmasıydı.

FİLMİNE ÖVGÜ YAĞDIRMIŞTI

Sinem Kobal, Belçim Bilgin ve İbrahim Çelikkol'un rol aldığı filmin galasına da katıldı. Sevgilisinin davetlisi olarak galaya giden Kobal, sosyal medyadan da "Sadece Sen" filmine övgü yağdırdı. Sinem Kobal, filmin afişini instagram'da paylaşıp "Çok güzel bir film. Belçim, İbrahim ve emeği geçen herkesi tebrik ederim." diye yazarken 'kalp' işareti yapmayı da ihmal etmedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34