banner32

Rüzgar ilk kez görüntülendi

Cinsiyet değiştirdiğini açıkladıktan sonra ortadan kaybolan oyuncu Nil Erkoçlar'ı Milliyet görüntüledi.

Rüzgar ilk kez görüntülendi
Ameliyatla erkek olduğunu ve adını da Rüzgar olarak değiştirdiğini açıklayarak gündeme bomba gibi düşen Nil Erkoçlar, iki haftadır sırra kadem basmıştı. Çocukluğundan beri kendisini erkek gibi hissettiğini açıklayan 26 yaşındaki Erkoçlar, bir gazeteye verdiği röportajın ardından tehditler almaya başlayınca beraber çalıştığı eski ajansının sahibi Harika Uygur tarafından şehir dışına gönderilmişti. Tehdit iddialarını yalanlayan ve ortalığın sakinleşmesinin ardından gelen iş tekliflerini değerlendirmeye başlayan Erkoçlar, basından ise köşe bucak kaçıyordu.

 Geçen hafta Teşvikiye'de dolaşırken gazetecileri fark edince apar topar kaçan Erkoçlar, dün ise haber vermeden adım atmadığı cast direktörü Harika Uygur ile beraber Milliyet objektifine takıldı. Erkoçlar'ın tanınmamak için gözlük ve kapüşonla dolaştığı görüldü.

Sesi kalınlaşmış
Altı aydır aldığı hormon ilaçlarının ardından vücudu erkek formunu kazanan Erkoçlar'ın ses tonunun da oldukça kalınlaştığı dikkat çekti. Beş yıldır beraber olduğu sevgilisi Müge'yle beraber aynı evde yaşayan ve son dönemde Anadolu Yakası'nda oturan ailesinin yanına gitmeyen Erkoçlar,hakkındaki sorularla ilgili "Konuşmak istemiyorum" yanıtını verdi. Bu sırada Erkoçlar'ın verdiği ilk röportajı da organize ettiği bilinen cast direktörü Harika Uygur, Milliyet muhabirinin üzerine saldırdı ve "Rüzgar'ı rahat bırakın" diyerek sokak ortasında bağırdı.Cast direktörünün hızla kaçırdığı Rüzgar Erkoçlar, kafasına kapüşonunu geçirip uzaklaştı...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34