banner32

Merve Burak'ın Nikahını Başkan Arısoy Kıydı

Ak Parti Zeytinburnu Eski Yenidoğan Mahalle Başkanı Başkanı Osman Eyibil'in Oğlu Burak hayatını Merve Altınkum ile birleştirdi. Genç çiftin nikahını Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy kıydı...

Merve Burak'ın Nikahını Başkan Arısoy Kıydı
Pandemi Kurallarına uyulmak kaydı ile Nikaha Katılım Çok Yoğun oldu...

Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme Nikah salonunda yapılan törene çok sayıda aile yakını pandemi kurallarına dikkat ederek katıdı.

Ak Parti Zeytinburnu Eski İlçer bakanı Bahattin Ünver Nikah Şahidi Oldu 

Ak Parti eski ilçe başkanı İş adamı Bahattin Ünver'in denikah şahitleri içinde olduğu nikah töreninin ddiğer şahitleri ise Şenol Ünver, Hamze Altınkum ve Esra Bozkurt oldu.

Padimeden dolayı bir çok engel olmasına rağmen kurallara dikkat eden çok sayıda aile dostu mutlu günlerinde genç çiftleri yalnız bırakmadı..

Gelinin annesi Dilek Altınkum ve babası İhsan Altınkum İle beraber Damadaın Annesi Türkan Eyibil ve babası Osman Eyibil konukları ile yakından alakadar ilgilenerek pandemi ortamında nikahlarına katılan bütün dostlarına teşekkür ettiler.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy nikahı kıydıktan sonra evlilik cüzdanını nikah şahidi olan Bahattin Ünver'e verdi.Ünver de kısa bir konuşma yaparak bir birinizin ayağına n basmayın,tabi damarına da.Biriniz sinirli ve kızgın olunca diğeri sakin olsun. Bir birinizin  ailesilerini sevin ve saygı duyun dedikten sonra evlilik cizdanını geline verdi.

Damadın babası Osman Eyibil'de şunları söyledi: Her iki aile adına bizi mutlu günümüzde yalnız bırakmayıp gelen bütün akraba eş ve dostlarımıza gazeteniz aracılığı ile teşekkür ederiz.

Pandemiden dolayı aramızda olamayıp telefon ve soyal medya aracılığı ile genlerimizi tebrik eden herkese de teşekkür ederim dedi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


 



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34