banner32

İsmail ve Rukiye Mutluluğa evet dedi

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkan yardımcısı Ahmet Kaya'nın kardeşi İsmail Kaya Sultangazi Akşemsettin Camisi konferans salonunda Mevlid'i şerif ve Kur'an-ı kerim tiaveti ile hayatını Rukiye Otakaya ile birleştirdi.

İsmail ve Rukiye Mutluluğa evet dedi
Kaya ve Ortakaya ailelerinin mutlu günü 

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver başta olmak üzere bir çok protokol üyesinin de katıldığı  düğün merasiminden sonra damadın babası Mahmut Kaya ve Gelinin Babası Yusuf Ortakaya kendilerini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan misafirlerine teşekkür etti

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Damat İsmail Kaya ve gelin Rukiye Ortakaya ise hayatlarının en önemli anlarından birisi olan düğünlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiler.

Damadın abisi Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkan yardımcısı Ahmet Kaya ise kardeşinin mutu gününde yanlarında olan,telefon açan ve telgraf gönderen herkese teşekkür etti.

Ahmet Kaya Gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi "Kardeşim İsmail Kaya ve Gelinimiz Rukiye Ortakaya'nın düğününe icabet eden Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanımız sayın Bahattin Ünver başta olmak üzere mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan bütün dost ve akrabalarımıza kendim ve ailem adına canı-ı gönülden teşekkür ederim" dedi.

İstanbul Times Yayın Grubu imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner'de çok sevdiği arkadaşı Ahmet Kaya'nın kardeşi İsmail Kaya ve Gelin Rukiye Ortakaya'ya mutluluk diledi.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

  


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34