banner32

Gizem Karaca Set Yorgunluğunu Marmaris'te Attı

Türkiye 2. güzeli Gizem Karaca, reyting rekoru kıran "Güzel Köylü" dizisinin set yorgunluğunu kuzeni ile Marmaris'te deniz keyfi yaparak attı.

Gizem Karaca Set Yorgunluğunu Marmaris'te Attı
 Türkiye 2. güzeli Gizem Karaca, reyting rekoru kıran "Güzel Köylü" dizisinin set yorgunluğunu kuzeni ile Marmaris'te deniz keyfi yaparak attı. Karaca, sahilde kuzeni ile çektiği fotoğrafını Instgram'da paylaştı

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

MUĞLA'YA YERLEŞTİ

Yeni dizisi "Güzel Köylü" için Muğla'nın küçük tatil kasabası Akyaka'ya yerleşen Türkiye 2. güzeli ve oyuncu Gizem Karaca, dizi setinden arta kalan zamanını değerlendirmek için dün kuzeni Berkay Osman Farabi ileMarmaris'e geldi. Güzel oyuncu, Marmaris Uzunyalı sahilinde denize girip güneşlenerek dizi setinin yorgunluğunu atmaya çalıştı. Karaca, Marmarissahilinde kuzeni ile çektiği fotoğrafını da Instgram'da paylaştı.

HAYATINI DEĞİŞTİRDİ

Star TV'de ekrana gelen "Güzel Köylü" dizisi, eski bir balıkçı köyü olanMuğla Akyaka'da çekiliyor. Akyaka'ya yerleştikten sonra yaşam tarzını tamamen değiştiren Gizem Karaca, çekimlerden arta kalan zamanının büyük kısmını doğada spor yaparak ve hayvanlarla ilgilenerek geçiriyor.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34