banner32

Ezgi ve Fatih mutluluğa evet dedi

Ak Parti Ar-Ge’den sorumlu Zeytinburnu ilçe başkan yardımcısı Fatih Karataş Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme kültür merkezinde Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın’ın kıydığı nikah ile hayatını Ezgi Cabbar ile birleştirdi.

Ezgi ve Fatih mutluluğa evet dedi
HABERİN GALERİSİ
Fatih Karakaş

Fatih Karakaş

Çok heyecanlı oldukları her hallerinden belli olan genç çiftleri Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın yaptığı esprilerle sakinleştirmesini bildi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi
 
Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver siyaset arkadaşı Fatih Karataş’ı mutlu gününde yalnız bırakmayarak nikah şahidi oldu.
 
Damadın babası Mehmet ve annesi Zeliha Karataş ve gelinin babası Sitemkar ve annesi Fatma Cabbar evlatlarının mürüvetini gördükleri için çok mutlu olduklarını ifade ettiler.
 
Damadın diğer nikah şahitleri ise yine ilçe başkan yardımcısı arkadaşları Bilal Akgül ve Abdülselami Delibalta oldu.Zeytinburnu Belediye başkan yardımcıları Av.Ömer Arısoy ve Gökhan Kasap,Ak Parti ilçe yöneticlerinden Av.Saffet Öz,Av.Havvanur Yurtseven ,Metin Develi,Yıdırım Emen, İstanbul Times ve Zeytinburnu Times Gazeteleri imtiyaz sahibi Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner,Fikret Tuncer,Aliye Öztürk, Ömer Yıldız,Mahalle başkanları,Hurşit Bekaroğlu, Hayrullah Dandin,Fikret Oğuz ve çok sayıda Ak Parti Zeytinburnu ilçe teşkilat mensubu mutlu gününde Fatih Karataş’ı yalnız bırakmamaları genç çiftleri ve ailelerini mutlu etti. Ancak Ak Parti Zeytinburnu Belediye meclis üyelerinin nikaha icabet etmemeleri merak konusu oldu.
 
Fatih ve Ezgi'ye mutluluklar dileriz.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34