banner32

Betül ve Ufuk Mutluluğa Evet Dedi

İhlas Haber Ajansı (İHA) çalışanı meslektaşımız Ufuk Kıvık ve Betül Özdemir Fatih Ali Emiri Kültür Merkezi Nikah sarayında yapılan nikah meresimi ile evlendiler.

Betül ve Ufuk  Mutluluğa Evet Dedi
Damadın Babası Zeytinburnu Sümer Camisinin emektarı Yıldırım Kıvık Dostlarına teşekkür etti

Zeytinburnu Müftülük çalışanları ,Sümer Camisi imamı ve Dernek yöneticileri Bir önceki dönem dernek başkan yardımcısı gazeteci, yazar Hüseyin Çetiner başta olmak üzere çok sayıda dostu genç çiftleri mutlu gününde yalnız bırakmadı. Yıldırım Kıvık ‘ta yaptığı kısa konuşmada evladımızın mutlu gününde bizi yalnız bırakmayan bütün akraba, arkadaş ve dostlarımıza teşekkür ederim dedi.

Betül ve Ufuk herkese teşekkür etti

Genç çiftler Betül ve Ufuk yaptıkları kısa konuşmada şunları söyledi ”uzaktan ve yakından gelerek evlilik birliğimizi kurduğumuz nikah merasimimiz de bizim yanımızda olan  akraba, arkadaş ve dostlarımıza her iki ailemiz adına teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.

Hüseyin Çetiner ise şunları söyledi

Genç kardeşlerimize her iki dünya da da saadet ve mutluluklar dilerim. Yıkım ve yapım aşamasında başkan yardımcısı olduğum Sümer Camisini Yaptırma ve yaşatma derneğinin çalışmalarında gönüllü olarak her türlü yardım ve desteğini  esirgemeyen Yıldırım Kıvık abimizin oğlu Ufuk’un ve gelini Betül’ün nikahına fahri şahitlik ederek Kıvık ailesinin yanında olduğumuz için çok mutluyum dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34