banner32

Zeytinburnu'nda Geleneksel Hamsi Festivali Başlıyor

Zeytinburnu’nda bir gelenek haline dönüşen Yöresel Tatlar Şöleni, 28 Mart Cumartesi günü Hamsi Şöleni ile başlıyor. Zeytinburnu Belediyesi’nin düzenleyeceği şölende, 15.000 kişilik hamsi dağıtımı yapılacak.

Zeytinburnu'nda Geleneksel Hamsi Festivali Başlıyor
 
Hamsi Şöleni ile başlayan program, 29 Mart Pazar günü Çiğköfte Şöleni ile devam edecek.

Festival boyunca Mahmut Tuncer ve birçok yerel sanatçı, folkor ekipleri, sıra gecesi ekibi konser ve gösterileriyle festivali renklendirecek.

Zeytinburnu  Times Haber Merkezi
Yöresel Tatlar Şöleni, 4-5 Nisan hafta sonunda da cumartesi günü Rumeli Böreği Şöleni, pazar günü ise Türkistan Pilavı Şöleni ile devam edecek.


PROGRAM: YÖRESEL TATLAR ŞÖLENİ

TARİH: 28 MART CUMARTESİ

SAAT: 13.00

YER: ZEYTİNBURNU MEYDANI

İLETİŞİM: Ahsen Yüceokur

CEP TEL: 0538 378 33 32


ZEYTİNBURNU RADYO FESTİVALİ


Geçtiğimiz yıl Zeytinburnu Belediyesi tarafından ilki gerçekleştirilen Radyo Festivali, bu yıl ikincisiyle yeniden Zeytinburnu’nda, radyo kanallarını ve radyo dinleyicilerini ağırlayacak.

Zeytinburnu Meydanı’nda kurulacak dev radyo maketinden, aralarında Show Radyo, TRT FM, Best FM, KRAL FM gibi radyoların bulunduğu birçok ulusal ve yerel radyo kanalları canlı yayın yapacak.

Festival, 28 Mart Cumartesi günü, 13.00’da TRT Kent FM’den Fatih Mühürdar’ın Şehr-i İstanbul programıyla başlayacak. Festival kapanışını ise 5 Nisan Cumartesi günü, Radyo 7’den “Umut’un Zamanı” adlı programıyla Umut Öztürk yapacak.


PROGRAM: RADYO FESTİVALİ

TARİH: 28 MART CUMARTESİ

SAAT: 13.00

YER: ZEYTİNBURNU MEYDANI

İLETİŞİM: Ahsen Yüceokur

CEP TEL: 0538 378 33 32


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34