banner32

Zeytinburnu Kültür Sanat Kursları bu yıl 800 kişiyi mezun etti

Zeytinburnu Belediyesi’nin 15 yaş ve üstü yetişkinler için bu yıl 19 branşta beşincisini gerçekleştirdiği Kültür Sanat Kursları 8 Haziran Pazar günü Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen Mezuniyet Şöleni ile sona erdi. Kurslarda 8 ay boyunca eğitim gören öğrencilerin şölen için hazırladıkları sergi, konser etkinliklerine izleyicilerin katılımı büyük oldu. M.E.B onaylı sertifikalarını Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’dan alan kursiyerler, belediye başkanına sunduğu imkanlar için teşekkür ettiler ve kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Zeytinburnu Kültür Sanat Kursları bu yıl 800 kişiyi mezun etti

2013-2014 Yıl Sonu Sergisi açılışıyla başlayan Mezuniyet Şöleni sahnede renkli anlara sahne oldu. Şölenin açılış konuşmasını yapan belediye başkanı Murat Aydın; “Türkiye’nin neresine gidersek gidelim, kültürle ilgili bir konu açıldığında belediyemizden övgüyle bahsedildiğine şahit oluyoruz.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Bu bize gurur veriyor. Sizlerin sayesinde bu hizmetleri gerçekleştiriyoruz. Bize bu desteği veren herkese teşekkür ederim. Türkiye’de belediyecilik artık sadece yol, su hizmetleri değildir, aynı zamanda kültür ve sanattır. Biz şehrimizde sosyal belediyecilik ve vatandaşla birlikte yönetim konusunda büyük gayret gösteriyoruz.” dedi.

Programa katılan Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş ise yaptığı konuşmada “25 yıllık meslek hayatım boyunca ilk defa kültür ve sanatta, sosyal belediyecilikle bu kadar ilgili bir belediye görüyorum. Emeği geçen herkesi tebrik ederim.” dedi.

Kültür Sanat Kursları’nda eğitim gören öğrencilerin düzenlediği konser, halkoyunu, şiir okumalarıyla dolu dolu programda, bir de ilk gerçekleşti. Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde beş yıldır hüsn-i hat dersi veren önemli hattatlarımızdan Dr. Süleyman Berk uzun yıllar ders verdiği beş öğrencisine icazet verdi.

Mezuniyet Şöleni Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın kursiyerlere M.E.B onaylı sertifikalarını takdim etmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34