banner32

Zeytinburnu, Arif (AĞA) ŞENTÜRK İle Coştu

(ZKM) Zeytinburnu Kültür Merkezi’nde, düzenlenen “Arif (AĞA) ŞENTÜRK ile Rumeli Geceleri” Konseri’nde izleyiciler mutlu ve coşkulu bir gece yaşadılar.

Zeytinburnu, Arif (AĞA) ŞENTÜRK İle Coştu

Rumeli Üsküp Folklor Ekibi’nin sahne alması ile başlayan konser Arif Şentürk’ün bir biri ardına söylediği ünlü türküleri ve konuk sanatçıların söylediği şarkı ve türkülerin ardından,Arif Aga Şöhrete ulaştığı ilk yıllarda çıkarmış olduğu bir uzunçalar ile bir Kuran-ı Kerim’i Belediye Başkanı Murat AYDIN’a hediye etti.



Zeytinburnuspor’un eski yöneticisi Ercan Ergül, eski futbolcular ( Kemik  Ali) Ali AYDOĞAN ile Erol GÜNDODU ve Yıldızspor eski Başkanı Sami CANTÜRK sahneye gelerek Arif Aga’ya çeşitli hediyeler verdiler.. Konser anında Arif Aga, Gazeteci Dede, Mehmet ALPAY’ı sahneye davet etti. Gazeteci ALPAY’ın, Apdi İpekçi Kapalı Spor Salonu konserinde  Arif Ağa’yla yaşanmış bir komik anıyı anlatması salondakileri kırdı geçirdi.


Anlatılması zor bir konserdi, güzeldi ve mutlak yaşanması gerekirdi.Konser sonunda, Arif Şentürk’ün teşekkür konuşmasında da duygulu anlar yaşandı.


Katılımcılar;
AK Parti 2. Bölge Milletvekili Osman Aşkın BAK, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat AYDIN, Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ömer ARISOY, Zeytinburnu Belediyesi Kültür Müdürü Mustafa AYDIN, AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin ÜNVER ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer YILDIZ, Hasan MEMİŞ, Selma ÖZTÜRK ve Aliye ÖZTÜRK, CHP Zeytinburnu Kadın Kolları Başkanı ve Veliefendi Mahallesi Muhtar Adayı Derya AKKILIÇ ve eşi İlhan AKKILIÇ, CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Mustafa FAZLIOĞLU, MHP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Av. Fethi Ahmet ALPARSLAN, MHP Başkan Yardımcısı Soner ÜSTÜNDAĞ ve Teşkilat Başkanı Metin ŞENGÖZ, Veliefendi Mahalle Muhtarı Veli ÖZARSLAN,AK Parti Meclis Üyesi Aday Adayı Nurşen ÖRNEK, Rumeli Federasyon Başkanı Ayhan BÖLÜKBAŞI, Tek Rumeli TV Yönetim Kurulu Başkanı ve sahibi Atilla BAYKAL, Vakıf Motel Yönetim Kurulu Başkanı – İSÖS Başkan Vekili ve Zafer Spor Kulübü As Başkanı,Siyasetçi Ahmet ÇELİK, TT NET Merkez Bayii Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki DURMUŞOĞLU, Zeytinburnu Tüm Rumeli Türkleri Başkanı Recep AKAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri,
AK Parti Meclis eski Üyesi Salih MANRASTIRLI, ZEYÇED ve Sevgi Grubu Kurucusu Ali GÜNDÜZ, Yıldız Spor Kulübü Başkanı Selamettin YENİYOL ve eski Başkan Sami CANTÜRK, Duayen Gazeteci Mehmet ALPAY, Sevgi İZCİ, Rumeli Halk Türküleri Sanatçıları Rüstem AVCI, Fuat ERENOĞLU ve Salih CAN, Zeytinburnu Müzisyenler Derneği eski Başkanı THM Sanatçısı Mehmet ŞEN, Telsiz Mahallesi Muhtar Adayı Kadir ŞENGÜL, Zeytinburnu Spor eski Yöneticisi Ercan ERGÜL, Zeytinburnuspor eski futbolcularından ( Kemik ) Ali AYDOĞAN ve Erol GÜNDOĞDU, Çevre Mühendisi İslam SADIKER Rumeli camiası, 60’lı Yılların Delikanlıları Gurubu’ndan Hayri İdik, Ahmet DİLKAN, Turgut YENGÜL, Turan YENGÜL ile ünlü müzisyen Bülent ERKUT ile ilçe sakinleri katıldı.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34