banner32

TÜYAP Kitap Fuarı Açıldı

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile hazırlanan 36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı ve TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından hazırlanan ARTİST 2017 / 27. İstanbul Sanat Fuarı 4 Kasım Cumartesi günü saat 12.00’de Kore Yayıncılar Birliği Başkanı Sayın Yoon CHUL-HO ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ’un değerli katılımlarıyla açıldı.

TÜYAP Kitap Fuarı Açıldı
En iyi hediye kitaptır

Bu yıl otuz altıncı yaşını kutlayan İstanbul Kitap Fuarı’nın Onur Konuğu Kore olurken ana teması “İyi ki Varsın Edebiyat”, Onur Yazarı ise Sayın Ayla Kutlu olarak belirlenmiştir. Yurtiçi ve yurtdışından 820 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katıldığı fuarda, dokuz gün boyunca söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk etkinliklerinden oluşan 295 etkinlik ve 3000’den fazla imza günü düzenlenecektir.

İstanbul Times Haber Merkezi / Erhan Şahin 

Sanat galerilerinin yanı sıra bağımsız gruplar, çeşitli sanat inisiyatifleri ve genç sanatçıları da konuk eden İstanbul Sanat Fuarı, ÜTOPYA teması ile sanatseverleri karşılayacak. İstanbul Sanat Fuarı’nın her yıl sanat alanındaki çalışmaları nedeniyle verilen onur ödülleri de sahiplerini buldu. Plastik Sanatlara önemli katkıları nedeniyle Sanatçı Onur ÖdülüSayın Nur Koçak’a, Sanat Tarihçisi / Eleştirmen Onur Ödülü Sayın Ali Artun’a, Koleksiyoner Onur Ödülü Sayın Yunus Büyükkuşoğlu’na değer görülürken, Sanatsever Kurum Onur Ödülü ise FARPLAS’a verildi.

İstanbul Kitap Fuarı, hafta içi 10.00-19.00, hafta sonu 10.00-20.00 saatleri arasında, İstanbul Sanat Fuarı ise sabah 11.00’den itibaren ziyaret edilebilir. Fuarlarımız son gün olan 12 Kasım Pazar akşamı saat 19.00’da kapanacaktır.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34