banner32

TRİSAD’ın Büyük Başarısı

İstanbul-Zeytinburnu TRİSAD Tekstil Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Bireyim, Sosyal Sorumluluklarımın Farkındayım" Projesi ile Eğitimde İyi Örneklerde sergiye layık görülüp,İlk 100 proje arasına girerek büyük bir başarıya imza attı.

TRİSAD’ın Büyük Başarısı
Eğitimde bir çok sosyal projelerde  yer alan TRİSAD Tekstil Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Gündüz yaptığı açıklamasında“Okulumuz Zeytinburnu'ndaki Özel Eğitim Sınıflarına imkanlar dahilinde eğitim materyalleri üretmiştir.


İstanbul Times Haber Merkezi / Ali Gündüz

Özel Eğitim Anasınıfındaki öğrencilerimizin büyük beğenisiyle karşılaşan projede okullarımıza oyun halısı, sayı tablosu, kırlent vb. eğitim materyalleri teslim edilmiştir. Proje dahilinde öğrencilerimizin birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi, sorumluluklarının farkına varmalarının sağlanması, ders kapsamında üretim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi amaçlanmıştır “dedi.

"Bireyim, Sosyal Sorumluluklarımın Farkındayım" Projesi Sorumlusu TRİSAD Müdür yardımcısı İbrahim Öztürk de, “ İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organize ettiği”Eğitimde İyi Örnekler”  projesinde,  okulumuzca yürütülen projede Celalettin Gözüsulu İlkokulu ve Veliefendi İlkokulu’na Özel Eğitim Anasınıfı öğrencilerine üretilen eğitim materyalleri teslim edilmiştir. Proje kapsamında çalışmalarımız devam etmektektedir.Emeği geçenlere teşekkür ederim “ dedi.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34