banner32

Sanatçılar,Çatalzeytin Otizm ve Engelliler El Ele Konserinde Buluşuyor!..

Çatalzeytin-Otizm ve Engelliler Derneği tarafından düzenlenen,İstanbul’dan gelecek gönüllü sanatçı ve engelli dostlarının katılacağı herkese açık,ücretsiz “Müzik ve Söyleşi Konseri “ 22 Mart 2015 Pazar günü saat: 15.00-19.00 arası ,Çatalzeytin kapalı Spor Salonu’nda yapılacak!..

Sanatçılar,Çatalzeytin Otizm ve Engelliler El Ele Konserinde Buluşuyor!..
  Ali Gündüz “Tüm Çatalzeytinlilere ,bu Pazar “Bizimle,Engellilerin Yanında Olur musunuz” dedi!..

İstanbul Times Haber Merkezi


Çatalzeytin -Otizm ve Engelliler Derneği Başkanı Fatma Cincioğlu’nun davetini gönüllü olarak kabul eden,sunucu sanatçı Engin ARDA, (Sanatçı) Işık MANÇO, (Sinema Sanatçısı ve Kurtlar Vadisi Oyuncusu) Hamit KAYA, (Senarist) Oğul MEHMET, (Sanatçı) Suat ASLAN, (TSD) Türkiye Sakatlar Derneği İstanbul Şubesi Başkanı) İlyas YILDIZ, (Engelli Dostu-İş adamı) Hüseyin AKICI ve (İstanbul-Zeytinburnu ,Çevre-Kültür ve Turizm Derneği (ZEYÇED) Başkan Vekili,İstanbul Özürlüler Spor Kulübü (İSÖS) Yön.Kurulu Üyesi,”Engelsiz Gazete “ köşe yazarı,Alo Afiş “Sevgi Grubu “ Kurucusu) Ali GÜNDÜZ 'ün katılımları ile herkese açık ücretsiz "Müzik Şöleni ve söyleşi 22 Mart Pazar günü,saat: 15.00- 19.00 arası,Çatalzeytin-Kapalı Spor Salonunda yapılacak.

Engelli dostu,Ali Gündüz yaptığı açıklamada,bizler “Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok ! “diyenlerdeniz!.. “Sizler de “ Bu pazar bizimle “Engelli Kardeşlerimizin Yanında Olur Musunuz?.. dedi.Ve herkesi “Engelliler Müzik Şölenine “davet etti.

Konser sonrası,gönüllülerin desteği ile hazırlanan tekerlekli sandalye ve bazı ihtiyaç malzemeleri de ihtiyaç sahiplerine sunulacak

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34