banner32

PopMod Rüzgarı Esmeye Başladı

İSTANBUL MODA’ DA POPMOD RÜZGARI ESMEYE BAŞLIYOR. NOSTALJİ İLE MODA’NIN BİRLEŞTİĞİ NOKTA; POPMOD…

PopMod Rüzgarı Esmeye Başladı
 Moda’nın en moda mekanı Popmod geçmişe yolculuğa davet ediyor!

Arkadaşlarınızla beraber hem eşsiz içkilerle lezzetli yemekler tatmak hem de 60-70-80'li yılların Türkçe pop müzikleri eşliğinde keyifli zamanlar geçirmek istiyorsanız İstanbul ve Moda’nın şimdiden en popüler mekânı olmaya aday Popmod tam size göre!

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Merve Saraç

İş ve medya dünyasının yakından tanıdığı ve tam bir Moda sevdalısı olan Sanberk kardeşlerin  entelektüel bir merkez olmaya aday mekanı Popmod sabah 06:30’dan itibaren müdavimlerini bekliyor. Popmod sabah 06:30’da modu antioksidan yada modu taze çekilmiş kahve olanlar için "take away coffee“ kısmı ile açılıyor. Buradan sabah okula yada işe giden Modalılar yada sabah sporuna sahile inmek isteyenler taze sıkılmış meyve sularını yada çekirdekleri yeni çekilmiş taze kahvelerini alıp geçebilirler. Saat 10:00’da Popmod Bistro kahvaltı servisine başlıyor gün boyu bistro olarak akşam saat 22:00’a kadar devam ediyor, daha sonrasında modu pop olanlar için 60’lar 70’ler 80’ler gece klübü ile devam ediyor.

Popmod’un yatırımcısı olan Regatta Group Yatırım A.Ş şirketinin kurucu ortağı  Damla Sanberk, nostaljinin bizi çağırdığı bir dönemde yaşadığımızı belirterek “Elbette 80'lerden sonra da popüler müzikte çok iyi performanslar yapıldı. Yine de bu dönemlerin parçalarını hangi lisanda dinlersek dinleyelim bizi tetikleyen eşlik etmek ye yönlendiren bir kıpırtı oluyor içimizde, diğer taraftan hala eğlenmeyi çok seven bir neslin de gençliği bu dönemler…” dedi. 

Konsept-Marka danışmanımız Filiz Tunaylı ve yaratıcı strateji ekibimiz ile birlikte ortaya çıkarttığımız bir marka olan popmod’ta hep birlikte eğlenip şarkı söyleyebileceğiz. ”Mod" bir taraftan Moda’lı olmamızdan diğer taraftan “bugünkü modum” fikri üzerinden yürüdü, bugünkü modum dans, bu gece modum eğlence, modum aşk, modum sevgi, modum  60lar 70ler 80ler, modum pop, modum  Popmod gibi… Popmod fikri ile birlikte popmod sosyal platform projesi de gelişti. Bu projenin başında sevgili Batuhan Arıman var. “bugünkü modum” örneğinden gidecek olursak çeşitli duygu hashtagleri ile benzer duyguları paylaşan kişilerin, kendi algılarından paylaşım yaptığı ve bu kişileri birbirleriyle birleştiren bir platform kurduk. Popmod'un internet sayfasında da bu Popmod soyal portalı sürekli açık ve bu paylaşımlar online olarak sürekli yayınlanıyor. 

Popmod kaliteli müzik ve 60, 70, 80'ler ile eğlenmeyi seven herkese açıktır. Take a way coffe ve bistro 4 mevsim ve haftanın 7 günü kendi çalışma saatlerinde hizmet sunuyor olacak. Klüp şimdilik pazartesi günü hariç her gece çeşitli sürprizler ve etkinlikler ile açık olacak.

Regatta Group Yatırım A.Ş. Türkiye'de yabancı yatırımcılar için, iş danışmanlığı ve destek hizmetleri konusunda uzmanlaşmış İstanbul'da bulunan uluslararası bir danışmanlık firmasıdır. Regatta’nın amacı; yatırım olanağı yaratmak ve özel çözümlerle müşterilerin kendi vizyonuna destek olacak çözümleri sunmaktır. Aktif müşteri yatırımlarını izlemek ve hedefleri zamanla değiştirmek için müşteri ile çalışmaya devam eden Regatta, uzun vadeli yatırım planlaması ile yatırımcılara yardımcı olur ve onların ihtiyaçlarını ve hedeflerini yerine getirmek için yatırım strateji formullerini daha derinlemesine çalışır. www.regatta.com.tr

K
aynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34