banner32

Op.Dr. Hüseyin URLU İlk Okulunu Unutmadı

Avrasya Hastaneler Grubu Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr.Hüseyin Urlu ilk mezunlarından olduğu Hatay Dörtyol "9 Ocak İlkokulu" nun konferans salonunu yenileyerek öğrencilerin daha nezih ve şık bir yerde program yapmalarına katkı sundu.

Op.Dr. Hüseyin URLU  İlk Okulunu Unutmadı
Urlu Kardeşler okudukları ilkokulu unutmadı 

Avrasya Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr.Hüseyin Urlu ve tüm kardeşlerinin de ilkokulu okuyup tamamladığı Hatay'ın Dörtyol ilçesindeki '9 Ocak İlkokulu' nun konferans salonunun ışıklandırma, seslendirme,barkovizyon sistemleri gibi tefrişatını tamamlayarak kullanıma hazır hale gelmesini ve açılışının yapılmasını sağladı.

Mülki idare amirleri açılışa katıldı 

Açılışa Dörtyol Kaymakamı Murat Bulacak,Dörtyol Başsavcısı İhsan Türkoğlu,İl Milli Eğitim Müdürü V.Kemal Karahan,Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy,İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy, Okul Müdürü Cemal Tabak ve birçok davetli katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Avrasya ve Urlu Ailesine teşekkür etti

Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü 120 Kişilik konferans salonunu tefriş ederek hizmete açılmasını sağlayan Op.Dr. Hüseyin Urlu  ve Avrasya Hastaneler Grubuna teşekkür etti.

Açılışa aynı okulda ilkokul eğitimini alan Avrasya Hastaneler Grubu İşletme Direktörü İbrahim Urlu ve Yönetim Kurulu Üyesi  Nermin Urlu'da katıldı.

Opr.Dr.Hüseyin Urlu Hayatının en heyecanlı konuşmasını yaptı

Avrasya Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr.Hüseyin Urlu açılış törenindeki konuşmasında 'Sayın Kaymakamım ,Başsavcım,İl Milli Eğitim Müdür vekilim,Belediye Başkanım ve çok kıymetli öğrencilerimiz ve aileleri hepinizi saygıyla selamlıyorum. 

Bugün ailem ile beraber binlerce kişiye iş kapısı açmış isek ilk temel taşları yıllar önce bu okulda atılmıştı.Bugün buralara gelmişsek Dörtyol insanının, öğretmenlerimin çok büyük desteklerini gördüm. Bende tüm emeği olan başta öğretmenlerim olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. 

Bana bu günlere gelme fırsatını veren eğitimimi tamamlamamı, doktorluk mesleğini yapmamı, insanlara iş ve aş kapısı oluştumamı  sağlayan ülkeme, devletime ne kadar minnet duysam azdır.

İlkokuluma küçükte olsa bir katkı sağlamaya çalıştım. Bunun daha çoğunu okullarımız hakediyor.Tüm okullarımız için ne yapsak azdır. Bu okulda okuyan bir çok öğrencinin ilerde doktor,mühendis, öğretmen, sanatçı, önemli bürokrat ve siyasetçi, bakan, cumhurbaşkanı olmalarına, olimpiyat şampiyonu ve nobele aday kişiler olmalarını bekliyorum.Hayırlı Olsun' dedi.

Program Dörtyol Kaymakamı Murat Bulacak'ın Hüseyin ve İrahim Urlu' ya plaket sunması ile son buldu 
Dörtyol Kaymakamı Murat Bulacak tarafından Avrasya Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr.Hüseyin Urlu'ya ve İşletme Direktörü İbrahim Urlu'ya katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.
Op.Dr.Hüseyin Urlu toplantı salonu Hatay Dörtyol 9 Ocak İlkokuluna hayırlı ve uğurlu olsun.  

Kaynak : İstanbul Times Haber  Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34