banner32

İyi bir yazar olmak iyi bir okur olmakla başlar.

Bilgi Evleri üyeleri, ‘Gençlerle Baş Başa’ programında Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde çocuk edebiyatı yazarı Melih Tuğtağ ile buluştu.

İyi bir yazar olmak iyi bir okur olmakla başlar.
 Birbirinden değerli yazarları ağırlayan ‘Gençlerle Baş Başa’ programının bu ayki konuğu Bilgi Evleri üyelerine ''cankadaş'' şeklinde seslenen edebiyatı yazarı Melih Tuğtağ idi. Çocukların dünyasına onların dilini bilmekle girilebileceğini söyleyen yazar kendi hayat hikâyesinden de küçük kesitler sundu. Zeytinburnu’na çok da yabancı olmadığını ve Zeytinburnu Faruk Timurtaş Ortaokulu mezunu olduğunu belirten yazar kendini Zeytinburnu sakini olarak tanımladı. Kitap yazmak için çok iyi bir okur olunması gerektiğini vurguladı ve kendi kitabını yazarken çok eğlendiğini söyledi. Bunların yanı sıra söyleşi sırasında çocuklarla çok eğlenceli doğaçlama bir hikâye de oluşturan Tuğtağ, iyi bir yazar olmak için öncelikle güzel ve sağlan hikâye karakterleri oluşturmanın gerekliliğine dikkat çekti.



Hayatı gözlemlememiz gerektiğini vurgulayan yazar kitabının da bu gözlemler sonucunda ortaya çıktığını dile getirdi.

Yazarımız Melih Tuğtağ bu organizasyondan memnuniyetini dile getirerek, söyleyişini kitaplarını imzalayarak tamamladı. Yeni bir yazarla tanışmanın mutluluğunu paylaşan üyeler bu bol gülmeceli ve eğlenceli sohbetten mutlu bir şekilde ayrıldılar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34