banner32

"GÖZDER'de " İbrahim Sadri İle Şiir Dinletisi "Yapıldı!.

GÖZDER (Görme Özürlüler Derneği) Ataköy,7-8. Kısımda,dernekler bölgesinde bulunan Binasında,”Toza Yazılanlar “ kitabının yazarı ve GÖZDER gönüllüsü Bensu KAYA'nın moderatörlügünde,Şair İbrahim SADRİ'nin katılımıyla,(GÖZDER) Derneği Başkanı Ali Varlık,Başkan Yardımcısı Oğuz TAŞDEMİR,Yönetim Kurulu Üyesi Cihan AKKOYUN,Kadın Kolları Başkanı Serap İLTER,”Engelsiz Gazete'den Cem ÖZMEN ve eşi İffet ÖZMEN’,Ataköy-TAŞLIK SAHAF’tan Erhan ÇIPA, ,Ali Gündüz önderliğinde, Alo Afiş “SEVGİ GRUBU” üyeleri ve kalabalık bir engelli ,engelsiz topluluğu hep birlikte ,İbrahim SADRİ ile müzik dinletisi izlediler ve güzel anlar yaşadılar.

 İbrahim SADRİ'ye şiirlerinde,gitarıyla eşlik eden usta gitarist ve karikatürist İlhan NALBANT 'ta  güne damgasını vuranlardandı.

İbrahim   SADRİ,  şiirleri ve  kendisi ile ilgili sorulara  verdiği yanıtlarla günün doyumsuz geçtiğini ilan etti.

Engelli- engelsiz herkese açık olan etkinlik için konuşan katılımcılar ,Şiir dinletisi ve pazar sohbetinin son derece keyifli ve verimli olduğunu ifade ederek bu tür  programların devam etmesini dilediler.

Toplantının sonundan,İbrahim SADRİ'ye’ katılımından dolayı GÖZDER adına,dernek Başkanı Ali VARLIK ve  Bensu KAYA tarafından çiçek ve plaket sunulurken, Sevgi Grubu kurucusu, (ZEYÇED) Zeytinburnu-Çevre,Kültür ve Turizm Derneği Başkan Vekili ve  “ENGELSİZ GAZETE “ yazarlarından Ali  GÜNDÜZ’de,İbrahim SADRİ 'ye ve,  günün organizasyonunu gerçekleştiren  Bensu KAYA’ya çiçek sunumunda bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34