banner32

Geleceğin sanatçıları Zeytinburnu’ndan

Zeytinburnu Belediyesi yaz tatiline çıkan ilköğretim öğrencileri için bu yıl 6.sını gerçekleştirdiği Yazın Sanat Kursları’nda 12 branşta 835 kursiyeri mezun etti.

Geleceğin sanatçıları Zeytinburnu’ndan
Yazın Sanat Mezuniyet Şöleni açılışında konuşan belediye başkanı Murat Aydın Zeytinburnu halkına teşekkür ettikten sonra “Her şey bitecek ama kültür sanatla ilgili olarak öğrendiklerimiz, ürettiklerimiz geleceğe aktarılacak.” dedi.


Zeytinburnu Times Haber Merkezi 


Yaz boyunca YazınSanat kurslarında gitardan bağlamaya, tiyatrodan resime sanatın birçok alanında eğitim görerek keyifli bir yaz tatili geçiren Zeytinburnulu çocuklar Mezuniyet Şöleni’nde hem ailelerine yeteneklerini gösterme fırsatı buldular, hem de salondaki büyük kalabalığın huzurunda sahne heyecanlarını yenmeye çalıştılar. 

Enstrüman çalan, şarkılar söyleyen, halk oyunları sahneleyen ve sergiler hazırlayan çocuklar; ayrıca iki adet tiyatro oyunu sahnelediler. Minik sanatçıların sahneledikleri “Savaşa Hayır” ve “Sizi Seviyoruz” oyunları izleyicilerden büyük alkış aldı.

Program sonunda kendilerine Yazın Sanat 2014 katılım belgelerini takdim eden Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’a  Yazın Sanat kursları için teşekkür ettiler, hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34