banner32

Erbakan Vakfı’nın Kadınları Hizmet İçin Çalışıyor

Erbakan Vakfı Zeytinburnu ilçe başkanlığı kadın kolları ve gençlik kolları da çalışmalarına başladı.

Erbakan Vakfı’nın Kadınları  Hizmet İçin Çalışıyor
Gençlik Kolları Başkanı Gözde Dolar Tek Gayemiz Var Hizmet

Kadın Kolları Çalışanı Ayşe Yaşar ile Beraber İstanbul Times Tv den hayatın içinde programının yapımcısı ve sunucusu Eğitimci Müzeyyen Kurt’u  İstanbul Times Yayın Grubu Genel Merkezinde ziyaret eden Vakıf sorumluları  yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında Müzeyyen Kurt’a bilgiler sundu.


Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç 


Gözde Dolar şunları söyledi ”Rahmetli Prof.Dr.Erbakan Hocamızında dediği gibi önce Ahlak ve Maneviyat diyen bir nesil yetiştirmek adına zor şartlar altında çalışmalar yapıyoruz. Sağlam bir gençlik isteyen her kesin bize yardımcı olması lazım. Biz de bugün güzel konulara parmak basan Tv programcısı Sayın Müzeyyen Kurt Hocamızı ziyaret edip fikir alışverişi verişi yapmak istediğimiz için  İstanbul Times Gazetesi ve Televizyonuna yararlı ve güzel bir ziyaret yaptık. Burada Yayın Grubunun kurucusu gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’e ‘de teşekkür ederim” dedi.

Ayşe Yaşar’da ellerinden gelen her şekilde Milli ve Manevi değerlere önem veren gençlerin ve annelerin yetişmesi için çalışacağız dedi.

Müzeyyen Kurt’da şunları söyledi “Öncelikle Erbakan Vakfı Zeytinburnu Gençlik Kollar başkanı  Gözde Dolar ve Kadın kolları görevlisi Ayşe Yaşar hanım’a teşekkür ederim. Biz yayın grubu olarak ülke yararına çalışan herkese  kapımızı sonuna kadar açıyoruz.  Hele ülke ve İslam alemi için hayatını ortaya koyarak çalışan merhum  eski başbakanlarımızdan Prof.Dr.  Necmettin Erbakan hocamızın adına kurulan Vakfın yaptığı çalışmaların halka ulaşması adına yapacaklar her türlü çalışmalarını yayınlamaya hazırız “dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34