banner32

En iyi hediye Kitaptır

Gazeteci yazar Hüseyin ÇETİNER tarafından kaleme alınan " Gelişim ve Değişim Tarihi İçinde ZEYTİNBURNU" isimli kitabı edinmek için bir telefonunuz yeterli :0212- 415 82 05 hadi sizde arayın bu eseri edinin...

En iyi hediye Kitaptır
Kitap hediye ederek yeni eserlerin yazılamsına katkı yapın...

Zeytinburnu ilçesini tanımak isteyen herkesin mutlaka edinmesi gereken bir kitap olan "Gelişim Ve Değişim Tarihi İçinde ZEYTİNBURNU" Kitabını edinmek çok kolay. 0212 - 415 82 05 nolu telefonu arayarak sadece 25 TL ye kapınıza gelmesini sağlayabilirsiniz. 

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 


Kitap 168 sayfa tamamı kuşe kağıda basılı 

Kitap'ta: 
Zeytinburnu ilçesi'nin tarihi ,Bizans dönemi,Osmanlı Dönemi,Cumhuriyet Dönemi Zeytinburnusunu ele alan kitapta sadece akıcı dil sizi adeta döneme tanıklık etmeye teşvik ediyor.

Ayrıca kitapta Zeytinburnu ile ilgili detaylı bilgilere yer verilerek Zeytinbur'nun coğrafyası, Zeytinburnu İlçesi^nin idari yapısı, Zeytinburnu'nda yerel yiönetim, Zeytinburnu'nun Ekonomisi, Zeytinburnu'nun sosyal yapısı,Zeytinburnu'nda eğitim ve öğretim Zeytinburnu'nun kültür yapısı Zeytinburnu'nun Turistik özellikleri, Zeytinburnu'nda sağlık ve çevre,Zeytinburnu'nda medya,Zeytinburnu'nda spor ve son olarak Zeytinburnu'nda dini mekanlar konularıyla okurlarına Zeytinburnu ile ilgli bilinmeyen bütün özellikleri ve güzellikleri gün yüzüne çıkarıyor.

Zeytinburnu kitabında, Zeytinburnu'nun geçmiş ve gelecek arasında bir bağ kurmak isteyen her yaşta insanın okuyabileceği bilgiler mevcut. 

Sizde kitabı edinmek istiyorsanız;

ÇETİNER YAYINICILIK A.Ş.
TEL  : 0212 - 415 82 05 
GSM : 0532 - 344 05 12
E-mail:[email protected] 


Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)           









YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34