banner32

Doğa Koleji öğrencileri İstanbul Times Tv de

İstanbul Times Tv.nin başarılı program yapımcısı Kadir Karaka'nın hazırlayıp sunduğu aramızda kalmasın programının bu haftaki konuk koleji Cevizlibağ Doğa Koleji oldu. Karaka sordu öğrenciler başarılı bir şekilde okullarında verilen eğitimi anlattı.

Doğa Koleji öğrencileri İstanbul Times Tv de
İstanbul Times Tv.nin başarılı program yapımcısı Kadir  Karaka’ nın hazırlayıp sunduğu “Aramızda Kalmasın” programı bu hafta ülkemizin lider eğitim kurumlardan Doğa Koleji Cevizlibağ kampüsündeydi.

İstanbul  Times Haber Merkezi / Özel Haber


Öğrenciler okullarından başarılı bir şekilde uygulanan MBA programları ve yabancı dil eğitimi ile alakalı diğer özel okullardan farklı  olduklarını anlattılar.

Doğa Koleji Cevizlibağ Anadolu Lisesi müdürü Yunus Tonun ise İstanbul Times mikrofonlarına yaptığı açıklamada Doğa kolejlerinde uygulanan eğitim sisteminin tamamen öğrenci odaklı olduğunu ifade ederek  bizden mezun olan bir öğrenci hayata ciddi bir şekilde avantajlı başlar dedi.

Aramızda Kalmasın programının yapımcısı Kadir Karaka ise bu güne kadar bir çok eğitim kurumuna gittiğini ama Doğa kolejindeki ortam gibi başka bir yer görmediğini ifade ederek öğrencilerin kendilerine özgüveni başta olmak üzere Doğa’da her şey çok farkı dedi.

Programı izlemek için www.istanbultimes.tv.yi tıklayın 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34