banner32

Çanakkale Yaz Kampı Kafilesi Yola Çıktı

Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından takdir ve teşekkür belgesi alan öğrenciler için düzenlenen Çanakkale Yaz Kampı kafilesi sabah saatlerinde belediye başkanı Murat Aydın tarafından Çanakkale’ye uğurlandı.

Çanakkale Yaz Kampı Kafilesi Yola Çıktı
 Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi’nin bu yıl takdir ve teşekkür belgesi alan Zeytinburnulu öğrencilere yönelik düzenlediği yaz kampının ikinci kafilesi 03 Ağustos Pazartesi sabahı yola çıktı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi


Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılında Zeytinburnulu başarılı öğrencileri hem ödüllendirmek hem de Çanakkale Zaferi hakkında bilgilendirmek için düzenlenen organizasyonda toplam 160 öğrenci 27 Temmuz 2015 - 22 Ağustos 2015 tarihleri arasında keyifli ve öğretici zamanlar geçirecekler.

 

Velilerden Başkan Aydın’a teşekkür

Çanakkale Yaz Kampı’nın ikinci kafilesini oluşturan 40 öğrenci, sabah saatlerinde Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi önünden otobüslerle Çanakkale’ye hareket etti. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, kampa katılan öğrencileri bizzat uğurladı, öğrencilerle sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Kamp için heyecanlı oldukları gözlenen öğrencileri uğurlamak üzere gelen veliler ise çocuklarını uğurladıktan sonra Başkan Murat Aydın’la kahvaltı ve sohbet ettiler. Veliler sohbet esnasında, çocuklarına keyifli bir yaz geçirmelerini sağlayan Çanakkale Yaz Kampı’nı düzenlediği için Başkan Murat Aydın’a teşekkür ettiler.

 

 

Eğlence, tarih ve maneviyat dolu 6 gün

Çanakkale’de gerçekleşecek olan ve 13-17 yaş arası 4 ayrı kafile için 6’şar sürecek Yaz Kampı’na katılacak olan Zeytinburnulu öğrenciler kamp boyunca kültürel, sosyal ve sportif aktivitelere katılacaklar. Ceylanoğlu Gladius Hotel’de konaklayacak öğrenciler;  Çanakkale Şehitliği, Milli Park, Çanakkale Tabyaları, Gelibolu, Piri Reis, Süleyman Gazi, Truva, Kaz Dağları gibi manevi ve tarihi mekânları gezecekler, Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılı Anma Semineri ile doyurucu bilgiler edinecekler. Bir hafta boyunca Çanakkale’nin manevi ve tarihi iklimini yaşayacak öğrenciler; basketbol, bilek güreşi gibi eğlendirici yarışmalara katılacaklar;  doğa yürüyüşlerine ve pikniklere gidecekler; deniz ve havuzda serinleyecekler; voleybol ve futbol turnuvalarında yarışacaklar; geleneksel oyunlar oynayacaklar; tiyatral gösterilere ve senaryo atölyelerine katılacaklar; açık havada film ve belgesel izleyecekler ve sahne ve mikrofon sunumlarında hem yeteneklerini sergileyecekler hem de unutulmaz bir yaz tatili geçirecekler. Öğrenciler kampta bütün bunların yanında kendi senaryosunu yazıp çekecekleri “Kamp Hikâyesi” kısa filmi ile unutulmaz hatıralarını kayıt altına alacaklar. Çekilen kısa filmler Zeytinburnu Belediyesi’nin sosyal medya mecralarında paylaşılacak. 

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34