banner32

Bilgi Evleri Üyeleri Yeşilköy CNR Kitap Fuarı Gezisinde

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri üyeleri yine kültürel bir aktiveyle daha buluştu. Yeşilköy CNR Kitap Fuarı’nda kitaplarla buluşan üyeler birbirinden farklı, çeşit çeşit kitaplarla bir araya geldi.

Bilgi Evleri Üyeleri Yeşilköy CNR Kitap Fuarı Gezisinde
 Özellikle kitap okuma konusunda titizlik gösteren, her yıl geleneksel olarak düzenlediği kitap okuma yarışmalarıyla tüm Zeytinburnu halkı sakinlerinin kitaplardan istifade etmesini sağlayan Bilgi Evleri kültürel ve sosyal faaliyetlerle yoluna devam ediyor. Kitap kurdu 40 üyenin katıldığı fuara 150′nin üzerinde yayınevi 250 marka ile katıldı. Aralarında Zeytinburnu Belediyesi Yayınları’nın da bulunduğu stantlar arasında dolaşan üyeler daha önce görmedikleri kadar çok kitap gördüler. 




İnsanların düşünce ufkunu geliştirip, geniş bir görüş açısı sağlayarak, olayları inceleme yeteneği kazandıran kitapların önemine sık sık vurgu yapan Bilgi Evleri Koordinatörü Veli Koç: “Kitaplar zenginliktir, okuyan kişiler çok okumanın beraberinde getirdiği zengin kelime dağarcığına sahip oldukları için, hikmetli ve etkileyici konuşarak hitap ettikleri kişilerde de etki uyandırırlar. Bu etki ise insanlarla ilişkileri güçlendirmekte, kişiye daha sosyal bir karakter kazandırmaktadır. Okuyarak kendini geliştiren kişiler ise elbette çevrelerinde gelişen olaylara da hâkim olacak ve toplum içinde eğitim seviyesinde zamanla bir ilerleme sağlanacaktır.” şeklinde konuşarak çocukların farklı kitapları okumaları ve görmelerinin onlara büyük katkı sağlayacağını belirtti.




Ana teması "Sosyal Medya ve Çocuk" olarak belirlenen, 20 bin metrekarelik alanda kurulan fuarı ziyaret eden üyeler TÜYAP’tan sonra bu kadar büyük bir kitap fuarında dolaşmanın mutluluğu ile gezilerini sonlandırdılar.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34