banner32

Bilgi Evi öykü yarışması ödülleri sahiplerini buldu

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evlerinin üç kategoride yaptığı öykü yarışmasının ödülleri Zeytinburnu Kültür Sanat merkezinde yapılan tören ile sahiplerini buldu. Ak Parti İstanbul il başkanı Dr.Selim Temurci ve Belediye başkanı Murat Aydın'ın da katıldığı tören renkli geçti.

Bilgi Evi öykü yarışması ödülleri sahiplerini buldu
Grup Birincilerine 5.000 TL ödül verildi

Üç ayrı kategoride yapılan öykü yarışmasında grup birincilerine 5.000 TL, ikincilerine 3.000 TL, üçüncülerinede, 1.500 TL ve mansiyon ödülleri de 500 TL oldu.
Dereceye layık görülen öyküler" Ödüllü Öyküler " ismi ile 120 sayfalık bir kitaota yer aldı.Ödül törenine katılan herkese birer tane de kitap verildi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın yaptığı konuşmada bilgi evlerinin çocuklarımızın gelişimine önemli katkılar yaptığını ifade etti. Kısa bir süre önce yapılan kongrede Ak Parti İstanbul il başkanlığına seçilen Dr.Selim Temurci'nin ödül törenlerine katılmış olmasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade ett.

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Dr.Selim Temurci'de yüzlerce  genci ve çocuğu okumak ve yazmak ile alakalı bir etkinlikte görmekten dolayı çok mutlu olduğu ifade ederek Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın ve ekibine teşekkür etti.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34