banner32

Bilge Nesil Çekmeköy Pikniğinde Toplandı

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri, 426 Bilge Nesil üyesini geride kalan yorucu bir sezonun stresini atmak için 1 Haziran Cumartesi günü Çekmeköy’de düzenlediği Piknik Organizasyonu’nda buluşturdu.

Bilge Nesil Çekmeköy Pikniğinde Toplandı
Sabahın ilk ışıklarıyla piknik hazırlıklarının tamamlandığı ortamda saat 07:30 itibariyle yedi Bilgi Evi’nde hareketlilik başladı. Bilge Nesil üyelerinin saat 08:00’de Bilgi Evleri’nde toplanmasıyla beraber piknik heyecanı başladı. Piknik alanına varıldıktan sonra hazır olan kahvaltıya geçildi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Zengin bir menü ve güzel bir açık hava kahvaltısı yapıldıktan sonra öğle yemeğine kadar göremez durumda oldukları yemyeşil ormanda şehrin gürültüsünden uzak Bilge Nesil üyeleri, şehirleşmenin hızla yayılmasıyla beraber oynayamaz hâle geldikleri, çocukluğumuzun unutulmaya yüz tutmuş oyunlarını oynadılar.

Futbol, voleybol, ip atlamalarının yanı sıra yakar top, dokuztaş, vb. oyunlarla gençler büyük bir keyif, neşe ve samimi bir şekilde zamanlarını geçirdiler. Öğle yemeği için ızgarada pişen nefis kebaplarla ağaçların altında güzel bir ziyafet çekildi.  


Yemeğin ardından pikniğin en eğlenceli kısmı olan toplu oyunlara geçildi. Toplu oyunlarda çekişmeli, heyecanlı ve zevkli oyunlarla her Bilgi Evi birbirlerine rakip oldu. Unu üfleyerek yumurta bulma, su dolu leğen içerisinde elma yeme ve yine ellerini kullanmadan iple sarkıtılan elmayı yeme, postacı yürüyüşü, çuval yarışı, yoğurt dolu tepside para bulma, erik yeme yarışı, halat çekme, kaşıkla yumurta taşıma vb. oyunlarla piknik alanını şenlik havasına dönüştürdüler. 

Akşama doğru, saatinde ilerlemesiyle birlikte pikniğin son kısmında tüm öğrencilerle toplu fotoğraf çekildikten sonra günün tatlı yorgunluğuyla mutlu, mesut ve tebessüm dolu yüzlerle otobüslere binilerek Bilgi Evlerine dönüş yapıldı.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34