banner32

Ayhan Şahenk Ortaokulu Sanat ve Müziği aynı anda sergiledi

Zeytinburnu Ayhan Şahenk Ortaokulu yıl sonu etkinliğini bir alış veriş merkezinde halkla iç içe resim sergisi ve müzik resitali ile noktaladı.

Ayhan Şahenk Ortaokulu Sanat ve Müziği aynı anda sergiledi
 
Resimler ilgi çekiciydi

Birbirinden güzel ve anlamlı onlarca resim sanatseverlerin ilgisini çekti. AVM.de  halk günü olması nedeni ile çok sayıda vatandaşın gezdiği resim sergisi beğeni topladı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber  

Ayhan Şahenk Ortaokulu Müzik Öğretmeni Sabriye Sayın ve ekibi kulakların pasını sildi

Okulun öğrencilerinden  oluşan koronun seslendirdiği birbirinden güzel eserler yüzlerce izleyenin kulaklarındaki pası sildi.

İlçe Kaymakamı Ufuk Seçilmiş,Zeytinburnu Askerlik Şube başkanı ve Garnizon komutanlığı  temsilcisi Albay Ali Koluaçık ve eşi başta olmak üzere çok sayıda seçkin davetli önemli etkinliğinde Ayhan Şahenk Ortaokulunu yalnız bırakmadı.

Okul Müdürü Dilek Gürel Gazetemize şunları söyledi;

Okul olarak öğrencilerimize ve çevremize birçok konuda farklı katkılar yapma gayretindeyiz. Bu konuda  yaptığımız çalışmalarımız bizlere ödül ve plaket getiriyor.  Eğitim ve öğretim zaten bizim yapmak zorunda olduğumuz asli işimiz. Bunun yanında lazım olduğu zaman bulabilmemiz için sağlıklı iken kan vermemiz gerekir dedik ve İstanbul’da okullar içinde rekor kırarak tam 120 ünite kan bağışı yaptık. Yeşil okul projesinde dereceler aldık.  Okullar hayat olsun kapsamında yaptığımız çalışmalarımız il Milli Eğitim müdürlüğümüzden ödül aldı. Bunların dışında bir çok çalışmamız ve başarımız mevcut vaktinizi almamak adına tüm çalışmalarımıza girmiyorum.

2013-2014 eğitim ve öğretim sezonun son haftasında olmamızdan dolayı bir çok okulumuzun etkinliği var. Milli eğitim faaliyetleri dışında  bir çok yoğun işi olmasına rağmen bizleri yalnız bırakmayan ilçe kaymakamız sayın Ufuk Seçilmiş’e, Askerlik Şube başkanımız sayın Ali Koluaçık’ başta olmak üzere meslektaşlarım,İDMİM Deri  Meslek Lisesi Müdürü Nermin AKÇAY'a, Zühtü Kurtulmuş Anadolu Lisesi Müdürü Mine GÖK'e, TRİSAD Meslek Lisesi Müdürü Hasan GÜNDÜZ'e ,ve Müdürü Yardımcılarına ,Celalettin GÖZÜSULU İlkokulu Müdürü Nemci  KAŞKAYA' ya, Reşat  Tardu Ortaokulu Müdürü Mehmet  Ali KUL'a, Alo Afiş’in patronu Ali Gündüz’e,Basınımızın güzide temsilcisi  İstanbul Times Gazetesi ve İstanbul Times TV den  Hüseyin ÇETİNER ve değerli ekibine ÖZEL FOTOĞRAFLARI İle Yanımızda Olan Mehmet ALPAY Bey'e kendim ve okulum adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34