banner32

Ayhan Şahenk Ortaokulu hep önde

Dilek Gürel'in Müdürlüğünü Yaptığı Zeytinburnu Ayhan Şahenk Ortaokulu İstanbul il Milli Eğitim Müdürlüğünüin yapmış olduğu Eğitimde iyi örnekler paylaşımı elemelerinde hazırladığı " Okullar Hayat olsun,Ayhan Şahenk' te Hayat Var" projesi iyi örnekler alanında dereceye layık bulundu. Gürel ve diğer idareciler iyi örnekler bayrağını ve plaketini İl Milli Eğitim Müdürü Dr.Muammer Yıldız'ın elinden aldı.

Ayhan Şahenk Ortaokulu hep önde
Gürel Okuluna başarı üstüne başarı kazandırıyor 

İstanbul'un 39 ilçesinde bulunan binlerce  devlet okulunun katıldığı yarışmada Zeytinburnu Ayhan Şahenk Ortaokulu'nun dereceye girmesi sevindirici bulundu.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün de hizmet verdiği İstanbul Erkek Lisesi binasının bahçesinde yapılan plaket töreninde Ayhan Şahenk Ortaokulu Müdürü Dilek Gürel,yardımcısI Serkan Segmen ve Müzik Öğretmeni Sabriye Sayın bayraklarını ve plaketleri hep beraber  İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr.Muammer Yıldız'ın elinden aldı.

Okul Müdürü Dilek Gürel ; Samimi çalışınca başarı geliyor 

Okul Müdürü Dilek Gürel Plaket ve bayrak takdim töreninden sonra gazetemize şunları söyledi " Ayhan Şahenk Ortaokuluna atandığım günden beri idarecilerimizin verdiği görevleri en iyi şekilde yaparak okulumu hak ettiği yere getirmek adına idareci ve öğretmen arkadaşlarımız ile samimi ve içten bir şekilde çalıştık.

Bu samimiyet ve inanç bizlere bir çok alanda başarı getirdi. Okullar Hayat olsun projesi kapsamında bir çok dalda kurslar açarak örnek olduk. Bir önceki Milli Eğitim bakanımız okulumuzda yapılan tören'e katılarak bizlere onur verdi. Daha sonra bir öğrencimizin talebi üzerine Başkabakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı temsilen Sağlık Bakanımız sayın Dr.Mehmet Müezzinoğlu'da okulumuza bir ziyaret gerçekleştirdi.

Okulumuz Yeşil okul alanında geçen sene ilçe birincisi oldu. Öğrencilerimizin bir çok sportif alanda birincilik elde ettiler.

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün başlattığı iyi örnekler alanında da Zeytinburnu'nda dereceye girmiş olmak ekip olarak başarımızdır. Okul Müdür yardımcım Serkan Segmen,Müzik öğetmenim Sabrye Sayın başta olmak üzere başarılarımızda emeği olan herkese teşekkür ederim" dedi.

Bizlerde  başarı üstüne başarı kazanan Zeytinburnu Ayhan Şahenk Ortaokulunu kutlar,başarılarının devamını dileriz.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTAH)



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34