banner32

Ali Gündüz, sanatçı Arif Şentürk’e Canlı Yayında TÜRK BAYRAĞI Hediye Etti!...

Tek Rumeli Tv’de yayınlanmakta olan “Arif Şentürk ile Rumeli Türküleri” programına davetli olan Zeytinburnu ,Çevre - Kültür ve Turizm Derneği Başkan Vekili,Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Sekreteri, Ali Gündüz (Alo Afiş) ,Rumeli Türkülerinin usta sesi Arif Şentürk’e Canlı yayında sürpriz yaparak, büyük boy bir “TÜRK BAYRAĞI “ hediye etti.

Ali Gündüz, sanatçı Arif Şentürk’e Canlı Yayında TÜRK BAYRAĞI Hediye Etti!...
 Tek Rumeli Tv’de Canlı yayınlanan “Arif Şentürk ile “Rumeli Türküleri” gecesine,60 .Yılların Delikanlıları Grubu,Alo Afiş “Sevgi Grubu” ,  ÇEYÇED, İhsan Mermerci Lisesi Mezunları Derneği , (TSD) Türkiye Sakatlar Derneği Genel Merkez Kadın Kolları Kurulu Başkanı Pervin Giyik ve Yardımcısı Sevinç Özgin,TSD Çerkezköy Şubesi yönetiminden Hülya Metin ve Şengül Civan’ın d katıldığı Tv programı ,Arif Şentürk’ün Atatürk’ün ve herkesin sevdiği şarkı ve türküler  ile büyük bir coşku ile  başladı.
Zeytinburnu  Times Haber Merkezi
 TRT sanatçısı Rüstem Avcı ve eski  sanatçılardan Kemal Eriş ‘in de,sahneye çıkarak,söylediği şarkı ve türkülerle konuklara ve Tv başındaki izleyicilere renkli bir gece yaşattılar.
(TSD) Genel Merkez Kadın Kolları Kurulu Başkanı Pervin Giyik ,Engelli kadınlar adına çiçek sunarken Arif Şentürk’ü derneklerine de davet etti.
Gazeteci Mehmet Alpay da, ATATÜRK’e ,Kemal adının verilişinin 120.yıl dönümü konumunu ve Atatürk’e KEMAL adını veren yüzbaşı Mustafa’nın Anıtkabirde tuğla ördüğünü,ayrıca,Arjantin’in 2015 yılını Atatürk yılı ilan edip,resmi posta pullarında Atatürk resimleri kullandıklarını anlattı.
Gecenin sürprizi , Zeytinburnu Çevre-Kültür ve Turizm Derneği  (ZEYÇED) Başkan Vekili, Zeytinburnu, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Sekreteri ,Alo Afiş “Sevgi Grubu” Kurucusu  ve Engelsiz Gazete Köşe Yazarı Ali Gündüz (Alo Afiş’) den geldi.
Davetliler arasında bulunan ZEYÇED Başkan Vekili Ali Gündüz,beraberinde getirdiği büyük boy Türk Bayrağı’nı sanatçı Arif Şentürk’e takdim ederken yaptığı konuşmada, “İstiklal Marşımız yeniden yazılmayacak,bayrağımız hiç inmeyecek “dedi.
Arif Şentürk’te alnına koyup öptüğü  Türk Bayrağını  canlı yayında sahneye astırarak,programına öyle devam etti.
 
Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34