banner32

Açık Havada Aile Boyu Sinema Keyfi

Zeytinburnu Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM) Aile Haftası kapsamında aile bireylerinin tamamının izleyeceği bir açık hava sinema gösterisi düzenledi.

Açık Havada Aile Boyu Sinema Keyfi
Zeytinburnu Belediyesi bünyesinde hizmet veren Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM), Aile Haftası kapsamında 3 gün sürecek olan açık hava sinema gösterisini organize etti. Ailelerin birlikte vakit geçirmesinin ve aile içi ilişkilere olumlu katkıda bulunulmasının amaçlandığı etkinliğin ilk gösterisi AKDEM bahçesinde yapıldı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

3 gün boyunca devam edecek olan sinema gösteriminde ilk olarak Fransız pilot ve yazar Antoine de Saint-Exupéry'in klasikleşmiş eseri 'Küçük Prens'ten sinemaya uyarlanan animasyon türündeki film seyirciyle buluştu.

“HERKES AİLESİYLE KATILSIN”

Aileleriyle birlikte sinemaya gelen vatandaşlar, eski bir gelenek olan açık hava sinemalarıyla tekrar buluşmanın keyfini yaşadı. Eşi ve çocuğu ile beraber filmi seyretmeye gelen Hakan Yıldırım, Zeytinburnu Belediyesi’nin bu tür aktiviteleri sürekli yaptığını ifade ederek, “Şu an tam bir nostalji yaşıyorum, bunu canlandıranlardan Allah razı olsun diyoruz.

Belediyemiz bu konularda çok güzel aktivitelerde bulunuyor. Bizler de mümkün olduğunca ailemizle birlikte katılmaya çalışıyoruz. Bunları devamını diliyoruz. Arkadaşlarımıza, akrabalarımıza herkese tavsiye ediyoruz bu etkinliklere katılmaya gayret etsinler.” dedi.

“EN BÜYÜK MUTLULUK, AİLEYLE BİRLİKTE GEÇİRİLEN ZAMANDIR”

Aileyle zaman geçirmenin öneminden bahseden bir diğer seyirci Ramazan Şimşek ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Çocukluğumuz açık hava sinemalarında geçti. İnsanlar bir arada kaynaşıyor. Bu etkinliğin Aile Haftası kapsamında düzenlenmesi çok güzel bir icraat. Biz zaten ailecek tiyatrolara, sinemalara gidiyoruz ama hiç gitmeyenlere tavsiye ediyorum çok güzel, mutlaka aileleriyle birlikte zaman geçirsinler. En büyük mutluluk aileyle birlikte geçirilen zamandır.” AKDEM’in Aile Haftası kapsamında düzenlediği diğer açık hava sinemaları 2-3 Haziran tarihlerinde gösterime girecek.
 
Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34