banner32

Saadet Partisinden yeniden “DİRİLİŞ” sinyali

Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe başkanlığı meclis üyesi aday tanıtım toplantısını Kazlıçeşme Kültür merkezinde bugüne kadar yaptığı en kalabalık katılımla yaparak adeta yeniden diriliş mesajı verdi.

Saadet Partisinden yeniden “DİRİLİŞ” sinyali
 Program İlçe başkanı Semih Deniz’in konuşması ile başladı

Saadet Partisi Zeytinburnu ilçe başkanı Semih Denizmeclis üyesi aday tanıtım toplantısında salonu hınca hınç dolduran kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada partimizin yerel de ve genelde iktidar olması için bu kalabalık çalışırsa az zamanda Allah bize hedeflerimizi nasip edecektir” dedi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi
 

Daha sonra Saadet Partisi Zeytinburnu ilçe belediye başkan adayı Yahya Kemal Hayırlıoğlu’da  yaptığı selamlama konuşmasında Milli Görüş belediyelerinin ülkeye temiz belediyeciliği getirdiğini ifade ederek    bizden ayrılanların bu işi kirli hale getirdiğini görmek bizleri çok üzüyor. İşte kısa süre sonra seçmenlerin önüne sandık gelecek.Rüşvet alan da verende Mel’un dur tabelası asan belediye yönetimini yeniden kurmak  için bu salonu tıklım tıklım dolduran herkese ciddi görevler düşüyor. Bu günlerde partimize ciddi bir teveccüh’ün olduğunu gören bazı siyasi parti temsilcileri Saadet Partisine verilen oylar boşa gider yalanı ile halkımızın kafasını karıştırmaya çalışıyorlar. Doğrusu bizim partimizin dışındaki partilere verilen oylar boşa gider” dedi.

Saadet Partisi İBB adayı Selman Esmerer geniş ve ufuk açıcı bir konuşma yaptı

Saadet Partisi eski il başkanı ve İBB adayı İş adamı Selman Esmer’er’de muhteşem kalabalığa yaptığı konuşmada ülke ve İstanbul ile alakalı detaylı bir konuşma yaparak halkımızın partimize ihtiyacı var dedi.

Program Zeytinburnu meclis üyesi adaylarının kendilerini tanıtmaları ile son buldu.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34