banner32

Mecliste OnAltıDokuz gerginliği sürüyor

Zeytinburnu Belediyesi Mayıs ayının ilk meclis toplantısına OnaltıDokuz gerginliği. İktidar ve Muhalefet Partisi gurup başkan vekilleri kısa bir süre önce vefat eden Meclis üyesi Cahit Bayram’ın annesine rahmet dileyerek konuşmalarına başladılar.

Mecliste OnAltıDokuz gerginliği sürüyor
CHP Meclis üyesi Hasan Hüseyin Üsküdaridam edilen Deniz Gezmiş ve iki arkadaşı için bir konuşma yaptı. Daha sonra İlkay Biber veMehmet Koç da birer konuşma yaptı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

OnAltıDokuz gerginliği devam ediyor

CHP Meclis üyesi Av.Resmiye Göç yoksul vatandaşlarımıza 2.5 kat imar izni veren yetkililer ASTAY gruo’a OnAltıDokuz projesi için 39 kat izin verdiler. Şimdi de kamuoyunda rahatsızlık meydana çıkınca Başbakan dahil bir çok yetkili buranın fazla katları traşlansın demeye başladı. Bu konuda kamuoyuna net bilgiler vermek gerekir dedi.

Resmiye Göç, OnAltıDokuz için ciddi bir belirsizlik olduğunu vurgulayarak başbakan ve bir çok hükümet yetkilisi bu projenin içlerine sinmediğini ileri sürerek mutlaka tıraşlanması gerektiğini söylemelerine rağmen son durum hakkında net bir bilgimiz yok.

İBB imar komisyonu başkanı Sefer Kocabaş aynı zamanda Zeytinburnu Belediye meclis üyesi olması nedeni ile en doğru bilgye sahip olması gereken kişi olduğunu düşünüyorum. Sefer bey bu konu ile alakalı bize bilgi verebilir mi ?

Bunun üzerine Mimar sefer Kocabaş daha önce söylediğim gibi yine söylyorum. Bu projenin slüet ile alakalsı yok. Bu konu hakkında benim bir şey söylemem doğru oolmaz.Yargı karar verirse gereken yapılır dedi.

Fikret Konya Kentsel dönüşüm için Çırpınıyor ama hep yalnız kalıyor

Zeytinburnu ilçesinde depereme yönelik çalışmalar yapılmadığını defalarca iddia eden CHP Zeytinburnu ve İBB meclis üyesi Fikret Konya siyasi kaygılardan uzak bir şekilde bu konuda partiler üstü bir çalışmanın yapılabilmesi adına elinden gelen gayertleri göstermeye devam ediyor.

Haberin görüntülü kaydını izlemek için  istanbultimes.tv yi ziyaret ediniz

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34