banner32

Ak Parti ilçede yaşayan çınarlarını unutmadı

18-24 Mart Yaşlılar haftası nedeni ile Ak parti Zeytinburnu ilçe başkanlığı Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme Kültür merkezinde 400’e yakın yaşlı bay ve bayan’a müzik eşliğinde Marmara denizine nazır bir mekanda akşam yemeğinde ağırladı.

Ak Parti ilçede yaşayan çınarlarını unutmadı
Beklenenin üzerinde katılım olunca salonda izdiham yaşandı. Ak Parti teşkilattan sorumlu ilçe başkan yardımcısı Hüseyin Emre Aslan bu soruna çözüm bulmak için teşkilat mensubu arkadaşların yerlerini misafirlere bırakmasını istemesi ile sorun çözüldü.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 
 
Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver yaptığı konuşmada her yıl ilçemizde sizler gibi tecrübeli gençlerimizi misafir ederek birlikte sohbet etme imkanı buluyoruz. Sosyal işler birim başkanlığımız ve yaşlılar komisyonumuzca düzenlenen bu yemekli etkinliğe katıldığınız için hepinize teşekkür ederim dedi.Ünver konuşmasını hepinizin ellerinden öperim diyerek tamamladı.
 
Daha sonra Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı Yaşlılar koordinasyon merkezi başkanı iş adamı Rıdvan Durmaz ‘da çok anlamlı ve güzel bir konuşma yaparak 400 civarında tecrübeli büyüğümüzü bir araya getirdikleri için Zeytinburnu ilçe başkanımız Bahattin Ünver’e,sosoyal işler birim başkanı Metin Develi’ye ve Zeytinburnu ilçe yönetim kurulu üyesi ve YKM başkanımız Yunus Gülmek’e emeklerlinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.
 
Ak Parti Zeytinburnu Sosyal işlerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı iş adamı Metin Develi’de kısa bir konuşma yaparak Ak Parti Zeytinburnu ilçe teşkilatı olarak toplumun her kesimi ile iletişim halindeyiz. Bugün de burada 18- 24 Mart yaşlılar haftası nedeni ile yaşlılarımız ile yemekli toplantıda bir araya geldik dedi. Develi konuşmasını yaptığımız çalışmalarda her türlü desteği veren ilçe başkanımız Bahattin Ünver, Zeytinburnu YKM.başkanı ve yönetim kurulu üyesi arkadaşım Yunus Gülmek’e ve bu programın yapılmasında emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum dedi.
 
Zeytinburnu YKM.başkanı Yunus Gülmek’de yaşlılar haftası nedeni ile yaptığı kısa açıklamada bu gecenin organize dilemsinde emeği geçen ana kademe ilçe yönetim kurulu üyelerine,kadın kolları ve gençlik kollarımıza ve mahalle başkanlarımıza teşekkür ederim dedi.


Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34