banner32

ZYDD' den Bayram hediyesi

Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin KARAGÖZLÜ, beraberinde Başkan Yardımcısı Selma Öztürk ile ,Zeytinburnu, 58.Bulvar Caddesi’nde iki ayağından engelli küçüçük tezgahı ile ayakkabı bağcığı,çakmak ve mendil satarak ekmek parası için mücadele veren Günay Kaya isimli engelli ye,temin ettikleri tekerlekli sandalyeyi hediye ettiler.

ZYDD' den Bayram hediyesi

Maddi değeri küçük manevi değeri büyük

Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Hakan KARAGÖZLÜ,Engelli olmasını bir tarafa bırakıp,hayata  ekmek parasını çıkarmak için tutunan  Günay Kaya  kardeşimiz,örnek bir davranış sergilemektedir.Kendisini kutluyor,arabasının hayırlı  ve uğurlu olmasını diliyoruz.

 Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Başkan Yardımcısı Selma Öztürk ‘te “Derneğimizin projelerinde yer alan en önemli projenin engellilere tekerlekli sandalye dağıtımı olduğunu ,bir hafta içinde verdikleri 10. Tekerlekli sandalyenin, içindeki umudu hiç tüketmeden  hayata bağlanan engelli kardeşimiz Günay Kaya’ya vermekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Engelli Kaya’nın “Tekerlekli Sandalye Sevinci!..

Araba tesliminde hazır bulunan akrabası Hilmi Duman ile birlikte tekerlekli sandalyesine  kavuşan Günay Kaya,bana  “Bayram “ erken geldi.Dernek sayesinde kavuştuğum yeni arabamla evimden işime  rahatlıkla gidip,geleceğim,desteklerinden dolayı Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederim.Bir de,araç sürücülerden ve vatandaşlardan istediği olduğunu  belirten Kaya ,Sürücülerin ,yaya kaldırımlara araç park etmemelerini ve engellilere öncülük vermelerini isterken,en çok ta karşıdan karşıya geçişlerde tehlikelere maruz kaldıklarını ifade etti.

Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Hakan KARAGÖZLÜ,ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye dağıtımlarının süreceğini ifade etti


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 


YORUM EKLE
YORUMLAR
alpaslan
alpaslan - 10 yıl Önce

Büyük özveriyle çalısan başkanı ve ekibini kutluyorum. Hızmetlerinin devamini bekliyoruz.. Yeşiltepe gencleri..

bayram
bayram - 10 yıl Önce

Bayramlar bayram olaaaa....

SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34