banner32

ZİYAD Ayhan Özsoy ile yola devam dedi

Zeytinburnu İş Adamları Derneği 13.Genel Olağan genel Kurul toplantısını yaptı. Yapılan kongrede İş adamı Ayhan Özsoy tek liste ile girdiği seçimde yeniden başkan seçildi.

ZİYAD Ayhan Özsoy ile yola devam  dedi

Kongreye önemli kişiler katıldı

Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcıları Gökhan Kasap, Feruz Kutsal,Ak Parti Zeytinburnu Belediye Meclis üyeleri  Metin Develi, Cüneyt Tezcan,  Mehmet Çakır, Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkan yardımcısı Mustafa Yalçınkaya, Avrasya Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Urlu, Muhtar Necdet Baykan başta olmak üzere çok sayıda davetlinin katıldığı kongrede yeniden başkan seçilen Ayhan Özsoy şöyle konuştu “Öncelikle Bizi önemli katlıları olup harşrete göçen Dimitri Karayyani’ye, Bize derneğimizin bahçesindeki çimlerin üstünde teravih namazı kıldıran Merhum Av. Fahri Biçer ağabeyimize Allah’tan rahmet dilerim.

Her konuda bize desteklerini esirgemeyen Zeytinburnu Belediye Başkanımız sayın Murat Aydın’a ve mesai arkadaşlarına teşekkür ederim.

Özsoy Zeytinburnu İş Adamları Derneği (ZİYAD) olarak güzel işlere imza attıklarını ifade ederek  bir çok sosyal içerikli projenin içinde yer aldıklarını ifade ederek bu tür projeler yapmak bize mutluluk veriyor “dedi.

Faaliyet raporları okundu. İbra edildi. Akabinde divan tarafından seçime girecek listeler olup olmadığı soruldu. Ayhan Özsoy başkanlığında tek liste ile gidilen seçimde el kaldırmak sureti ile oylama yapıldı. Bütün delegelerin oy birliği ile Ayhan Özsoy’un listesini onaylaması ile yeni yönetim kurulu seçilmiş oldu.


İşte yeni yönetim kurulu 

  1-Ayhan Özsoy
  2-Ali Faik Biçer 
  3-Ali Gedik 
  4-Berna Yüksel 
  5-Beytullah Bıyık
  6-Burak Akgül
  7-Cüneyt Tezcan
  8-Ercan Kabadayı 
  9-Fatih Ayberg Peker 
 10-İnci Karayann
i  
 11-Kaan Aydoğan

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34